P3-programmet 'Danskerbingo' stopper.

Det skriver radiovært Andreas Kousholt i et opslag på Instagram, hvor han meddeler, at de sender sidste gang 25. september.

''Danskerbingo' er vores hjertebarn, og vi er sindssygt stolte over, hvad det er blevet til. Og vi er sådan set ikke trætte af at sende programmet, men vi har bare også lyst til at prøve alt muligt andet. Mere om det senere,' skriver Andreas Kousholt i opslaget og sender en tak til sine chefer og kollegaer.

'Danskerbingo' startede i 2016 som et sommerprogram og blev i 2017 en fast del af P3's sendeflade.

Programmet, der i 2018 blev kåret til årets radioprogram, havde ud over Andreas Kousholt også Jacob Weil som vært og gik ud på, at lytterne ringede ind med historier ud fra specifikke emner.

Igennem tiden har de også haft overraskende indslag fra kendte lyttere, som da fodboldspiller Thomas Delaney ringede ind og afslørede, at han er farveblind, eller da hans landsholdskollega Christian Eriksen brugte programmet til at donere en fodboldtrøje til velgørenhed.

Vært Jacob Weil sender også en afskedshilsen på Instagram.

'Det har simpelthen været fuldstændig vanvittigt at have fået lov til at lave noget, der er så sjovt, så længe. Og vi vil gerne sige farvel og tak, mens vi stadig har det sådan. Der er stadig en uge tilbage, så tænd for din radio på mandag, og så håber vi, du vil være med os resten af 'Danskerbingo's levetid. Stor kærlighed til alle, vi er glade og kede af det på samme tid, men mest af alt taknemmelige,' skriver han.