'Hammerslag'-værten Christian Degn har god grund til at være tilfreds med tilværelsen.

Den 38-årige DR-vært fortæller nemlig, at kæresten Sirid Garff er flyttet ind i hans lejlighed i København.

Det skriver Billed-Bladet.

»Sirid er lige flyttet ind i min lejlighed rundt om hjørnet på Vesterbro,« siger Christian Degn til ugebladet, der mødte parret til gallapremiere på animationsfilmen 'Den utrolige historie' i København.

Værten tilføjer, at parret stadig bor i flytterod, og de fleste af deres ting ligger stadig i Ikea-poser, mens de arbejder på at komme på plads.

Sirid Garff siger til Billed-Bladet, at hun har fået lov til at få sine møbler med ind i parrets fælles hjem. Blandt andet en lyserød lænestol, fortæller hun.

Tilbage i juli fortalte Christian Degn til BT, at han mødte den nye kvinde i sit liv til en privatfest for et års tid siden. Han vidste med det samme, at han gerne ville tale mere med hende.

»Hun ville egentlig også gerne snakke, men så ville hun pludselig ikke alligevel. Hun var lidt som en kat – først vil den gerne sige hej, men så kan den lige pludselig ignorere dig,« sagde DR-værten.

Men Christian Degn gav ikke op. Efter privatfesten skrev de to sammen på Facebook, og resten er historie. Men det krævede lidt benarbejde fra værtens side:

»Smukke piger er altid ombejlede,« sagde Christian Degn.

Herunder ses et billede af parret fra i sommer: