Julen har bragt massevis af gaver. Èn af de største har sangeren Ricky Martin modtaget.

Den puertoricanske crooner, der ovenikøbet havde fødselsdag juleaften, har offentliggjort på Instagram, at han netop er blevet far.

'Vi er taknemmelige for at kunne begynde 2019 med den bedste gave, vi kunne modtage - livets gave,' skriver han på sin profil ved siden af et billede af et par babyhænder, der holder fast i et par voksne fingre.

Billedet, der blev offentliggjort på årets sidste dag, afslører, at den kendte sanger i løbet af julen er blevet far til sit tredje barn.

Men hvor han var alene, da han blev far første gang for 10 år siden, deler han den nye babylykke med sin mand, Jwan Yosof.

'Vi er mere end lykkelige over at kunne annoncere, at vi er blevet forældre til en smuk og velskabt lille pige, Lucia Martin-Yosef,' skriver Ricky Martin, der er kendt for numre som blandt andet 'Maria', 'She Bangs', 'Livin' la Vida Loca' og 'I Don't Care'.

'Det har været en særlig tid for os, og vi kan ikke vente med at opdage, hvor dette stjerne-barn vil føre os hen. Begge hendes smukke brødre og jeg og Jwan er blevet forelskede i Lucia,' skriver han.

Sangeren, der i 2010 sprang ud som homoseksuel, fandt i 2016 sammen med kunstmaleren Jwan Yosef.

Ricky Martin og hans mand Jwan Yosef til sidste års Golden Globe i Bewerly Hills i Californien.
Ricky Martin og hans mand Jwan Yosef til sidste års Golden Globe i Bewerly Hills i Californien. Foto: MIKE NELSON
Vis mere

Parret blev gift sidste år og er altså nu blevet forældre til deres første fælles barn.

I forvejen er Ricky Martin far til tvillingdrengene Valentino og Matteo, der blev født i 2008.

Dem fik han alene med hjælp fra en rugemor.

Siden offentliggørelsen af den nye babylykke er det strømmet ind med lykønskninger fra begejstrede fans.

Ricky Martin til premiere i 2016 med sønnerne Valentino Martin og Matteo Martin. De to sønner fik han alene i 2010 ved hjælp af en rugemor.
Ricky Martin til premiere i 2016 med sønnerne Valentino Martin og Matteo Martin. De to sønner fik han alene i 2010 ved hjælp af en rugemor. Foto: JIMMY MORRISON
Vis mere