Den columbianske sangerinde Shakira og den ti år yngre FC Barcelona-fodboldspiller Gerard Pique offentliggjorde fredag, at de var blevet forældre til en lille søn. Men nu viser det hele sig at være en joke.
Den columbianske sangerinde Shakira og den ti år yngre FC Barcelona-fodboldspiller Gerard Pique offentliggjorde fredag, at de var blevet forældre til en lille søn. Men nu viser det hele sig at være en joke. Foto: GALI TIBBON
- Vores søn er blevet født. Vi er meget lykkelige. Tak for alle jeres beskeder.

Så direkte stod det på den spanske fodboldspiller Gerard Piques Twitter-konto. Så direkte, så glædeligt og så... fuldstændig forkert.

Flere både danske og internationale medier - inklusive bt.dk - kunne fredag fortælle, at fodboldspilleren og den columbianske sangstjerne Shakira havde født parrets første søn. Men hele verden blev taget godt og grundigt ved næsen.

Babylykken var nemlig blot en joke. Det afslørede Gerard Piques dagen derpå, da han svarede på, hvad den lille søn skulle hedde:

- Den har et navn! Hans navn er er Inocencio (uskyldig, red.)! Glædelig Día de los Inocentes!

Den første besked om sønnens ankomst til verden var nemlig skrevet på de Uskyldige Helgeners Dag - Día de los Inocente - der er den spanske pendant til Aprilsnaren og falder på den 28. december. Her gives navnet 'Inocencio' til hvem end der falder for det ældgamle trick.

Shakira offentliggjorde i september, efter spekulationer i pressen siden juni, at hun venter barn med FC Barcelona-spilleren. Senest i juli blev parret set shoppe barselstøj i Miami. Men lillemanden lader tilsyneladende vente på sig lidt endnu.

Shakira og Gerard Pigué har officielt dannet par siden april 2011.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.