Hun er bestemt ikke kedelig på en scene, og hun gør ikke bare som alle andre, og det fik Madonnas fans også at mærke, da hun under en koncert i Istanbul i torsdags viste sit bare bryst.

Men nu ser det ud til at blive for meget for hendes fans. For pop-dronningens fans sviner hende til på det sociale medie Twitter.

- Er Madonna ikke lidt for gammel til at vise sit bryst på en scene? Hendes børn er i baggrunden, skriver en fan.

En anden tilføjer.

- Hvorfor viser Madonna stadig sine bryster? Nej, det er ikke sexet at se en kvinde, som kunne være din bedstemor, vise sine bryster.

Madonna Nipple1

Men der er også mere eller mindre kendte personligheder, der går ind i debatten. Piers Morgan, der bedst er kendt som dommer i 'America's Got Talent', kalder det en decideret pinlig optræden.- Det mest pinlige, uværdige, desperate øjeblik i musikhistorien?, skriver han.

Det var under nummeret 'Human Nature', at Madanna viste sin bare hud. Der er dog også folk, der er mere sympatiske over for superstjernen.

- Jeg læser alt det her på Twitter omkring hendes bryst. Og vi er chokerede fordi...?, spørger Hollywood-skuespiller Christina Applegate.

- Det er ikke Sarah Palin, der viste sit bryst. Det er Madonna, skriver hun på Twitter.

Hele bryst-episoden skete under Madonnas MDNA-turne foran 55.000 mennesker på Turk Telecom Arena i Istanbul i Tyrkiet. Madonna kommer til Danmark den 2. juli i forbindelse med sin turne.