Pilou Asbæk har fået en lille datter. (Foto: Andreas Beck
Pilou Asbæk har fået en lille datter. (Foto: Andreas Beck Foto: Andreas Beck

Skuespilleren Pilou Asbæk havde premiere på sit livs nyeste rolle som far samtidig med, at han vendte tilbage i DR´s successerie ’Borgen’ på årets første dag.

Ti minutter i midnat nytårsaften blev han og kæresten, dramatikeren Anna Bro, forældre til en lille pige, der kom til verden til lydene af nytårsraketter og kanonslag.

Pilou Asbæk, der spiller en mindre fremtrædende rolle som Kasper Juul i tredje sæson af ’Borgen’, har netop lagt sidste hånd på optagelserne af den nye spillefilm om Simon Spies og Glistrup, hvor han spiller den navnkundige solkonge overfor Nicolaj Bro som Glistrup.

Nu har han valgt at holde kalenderen fri, trække stikket ud og koncentrere sig om sin nye forældrerolle.

- Jeg har revet al tid ud af kalender og skruet ned for arbejde, presse og alt. Jeg har holdt 2013 helt åben. Der er tilbud og arbejde, men spørgsmål om, det bliver financieret.

-Det er nok meget sundt efter så signifikante roller at trække stikket i en periode og restituere og være sammen med de mennesker, der betyder mest i ens liv, fortalte han ved præsentationen af ’Borgen’ forleden.

Dagens bulletin fra den stolte fader er en SMS: Vores datter vil gerne komme med en udtalelse over SMS:

»Jeg har det godt. Alt er fint. Mine forældre virker venlige og meget opmærksomme, men jeg er jo også ret sød, så det er helt perfekt!!! Nu skal jeg sove igen, så vi må tales ved en anden gang. Btw ønsker jeg alle mine medbabyer godt nytår og babypower i 2013«, slutter Pilou Asbæk og tilføjer, at oplysninger om navn, mål og vægtvægt vil de gerne holde lidt for sig selv endnu.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.