Et halvt år efter sin skilsmisse har den københavnske borgmester fundet kærligheden igen.

I februar meddelte børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune Pia Allerslev (V), at hun skulle skilles fra manden gennem ti år, erhvervsrådgiver Christian Simonsen. Parret har to børn sammen, 11-årige Freja og tiårige Valdemar.

»Jeg har derfor truffet den vildt svære beslutning at blive skilt fra Christian, og jeg er derfor flyttet ud af vores hus i Vanløse. Det er på ingen måder nemt eller rart for nogen, hverken voksne eller børn, men vi forsøger at hjælpe hinanden så godt, som vi kan,« skrev hun dengang på Facebook.

Men allerede nu har Amors pil igen ramt den 43-årige politiker, der blev landskendt, da hun medvirkede i ’Vild med dans’ sammen med Michael Olesen i 2011.

»Jeg havde jo ellers sagt, at jeg ikke skulle ud og have en ny kæreste lige nu, men nyde singlelivet. Men det kan man jo ikke altid selv bestemme,« fortæller en glad borgmester i det seneste nummer af Se og Hør.

I går delte Allerslev for første gang et billede af sig selv og kæresten, direktør og bjergklatrer Henrik Uth, på sin Facebook-profil.

Til Se og Hør fortæller hun, at hun mødte kæresten i forbindelse med sit arbejde for Børneulykkesfonden, hvor de begge deltog i projekt Climb for Charity.

»Vi fandt ud af, at vi har rigtig mange drømme og tanker til fælles. Og til sidst blev vi enige om, at vi jo lige så godt kunne kalde os kærester, når det var sådan, vi begge to havde det,« tilføjer hun.

Parret har netop været på dykkerferie sammen i Egypten.

BT har været i kontakt med Pia Allerslev, der ikke har yderligere kommentarer til sit nye forhold.