Phil Collins og Orianne Cevey fandt sammen igen mange år efter skilsmissen.
Phil Collins og Orianne Cevey fandt sammen igen mange år efter skilsmissen. Foto: FABRICE COFFRINI

For otte år siden blev sangeren Phil Collins skilt fra sin kone Orianne Cevey, som i forbindelse med skilsmissen fik et stort millionbeløb. Nu har parret fundet sammen igen.

25 millioner britiske pund, svarende til godt 240 millioner danske kroner. Så stort et beløb betalte Phil Collins til Orianne Cevey, da de blev skilt i 2008. Årsagen til det høje beløb var angiveligt, at Orianne Cevey havde fået en alvorlig rygskade, og Phil Collin ønskede at støtte hende.

Parret mødtes i 1994 og blev gift fem år efter i 1999. De fik to sønner, men efter fødslen af deres anden søn fik Orianne Cevey en fødselsdepression. Det skriver Dailymail. Orianne Cevey følte, at Phil Collins havde svært ved at forstå hendes depression, og det var en af årsagerne til, at parret i 2006 blev separeret og to år efter skilt.

Phil Collins fandt efterfølgende sammen med tv-journalist Dana Tyler, og Orianne Cevey blev gift med en bankmand, men parret forblev gode venner og tog sig sammen af deres to sønner Nicholas og Mathew.

Skilsmisse koster Phil Collins 290 mio. - 1

Orianne Cevey var hårdt ramt af en lammende rygskade, og i december 2014 blev hun opereret. Operationen gik dog grueligt galt. Hun fik at vide, at hun aldrig ville komme til at gå igen, og det gjorde hende så deprimeret, at hun overvejede at tage livet af sig selv.

Midt i hendes store sorg dukkede eksmanden Phil Collins op. Han var den første, der besøgte hende, og gennem hele den hårde periode var han der for hende. Mens de tilbragte en masse tid sammen, gik det pludselig op for dem, hvad de havde givet slip på, da de lod sig skille.

»Vi talte om alle de fantastiske tider, vi havde haft. Vi har en historie sammen. Vi har minder og børn sammen. Vi er ældre og klogere. Det skete langsomt. Jeg opdagede, at jeg aldrig ville være ham foruden igen. Jeg er taknemmelig for, at vi har fået denne anden chance for kærlighed,« siger Orianne Cevey, der nu er ved at blive skilt fra sin mand.

phil

Hun understreger dog, at det ikke kun er på grund af Phil Collins, at hun vil skilles, og fortæller, at hun og hendes mand allerede havde problemer inden operationen.

Siden 2015 har Phil Collins og Orianne Cevey dannet par for anden gang. De er dog endnu ikke blevet gift igen.

Orianne Cevey, som på trods af lægernes minimale håb har genvundet evnen til at gå igen, fortæller, at kærligheden denne gang er mere reflekteret end tidligere. Hun tilføjer desuden, at det bragte stor glæde hos de to sønner, da hun og Phil Collins fortalte, at de havde fundet sammen igen. 'Mit ønske er gået i opfyldelse,' jublede en af drengene ved nyheden om, at han igen kunne bo sammen med både sin mor og sin far.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.