Lyt til artiklen

Det var deres første kæresteferie, siden de blev forældre.

Men allerede inden de ankom til Færøerne, begyndte det at gå galt for tv-vært Petra Nagel og hendes kæreste, Asbjørn Munk.

Det fortæller de på Instagram med en stribe billeder, der hver især viser, hvordan turen gradvist udviklede sig til et større og større mareridt.

'Vi har ikke været alene i længere end 12 timer, siden vi fik børn for snart fem år siden. Så vi havde forventninger lige så høje, som vores fly ville flyve os op til Færøerne. En destination, jeg i mange år har drømt om at besøge,' skriver Petra Nagel, der er mor til Pelle-Emil og Rosa på henholdsvis fire og et år.

Men parret kom aldrig op i luften, før flyet blev aflyst på grund af snestorm på Færøerne.

Efter en nat på lufthavnshotel i Aalborg kunne de endelig lette. Men denne gang nåede de kun til Norge, før resten af distancen igen blev aflyst på grund af vejret.

Tredje gang var lykkens gang, og halvandet døgn efter afgang nåede de endelig til Færøerne, hvor en lejebil ventede på dem. Men også her spændte vejrforholdene ben, da bilen simpelthen ikke kunne køre på de glatte veje.

Det skulle dog ikke ødelægge parrets kærestetur, så derfor skaffede de en ny bil, som kunne køre dem hen til hotellet. Men også her blev den romantiske ferie forpurret.

'Der er ingen dør mellem seng og toilet. Kun en glaslåge. Skønno efter 1.000 timer i lufthavn og fly og pis mig i øjet, og man bare gerne vil sidde på tønden og have det lidt ensomt,' skriver Petra Nagel til et billede af de miserable forhold.

Nerverne er da så tyndslidte, at parret bruger den første aften på at småskændes på en restaurant. Og dagen efter fortsætter nedturen.

Med den nye bil kører Petra Nagel og Asbjørn Munk nordpå for at se på fjelde og vand – og her kører de fast i sneen og må hjælpes fri af en gummiged.

Resten af turen foregår i bil, da terrænet er for ufremkommeligt. Desværre er sigtbarheden lige så dårlig, så i stedet for fjelde og vand må parret nøjes med at kigge på store snedriver langs vejkanten.

Heldigvis nåede parret også at opleve tre-gode gode timer, hvor de spise fantastisk færøsk fisk og talte om, hvor dejlige deres børn er, inden de kunne vende snuden hjem.

'Kan slet ikke vente på næste gang, vi skal af sted,' lyder det sarkastisk fra 'Bachelor'-værten.