Det var noget nær kaotiske scener, der udspillede sig tirsdag aften i 'Go' aften live' på TV 2.

Her var mundbinds-nægteren Dennis Holm gæst, fordi han var gået viralt med en Facebook-video, hvor han filmer sig selv afvise en kontrollørs formaninger om mundbind.

Midt under sit interview med værten Abdel Aziz Mahmoud rejste Dennis Holm sig dog op og kaldte de danske politikere alt fra hundehoveder til hængerøve, mens han bad danskerne om at 'få nogle fucking nosser'.

Abdel Aziz Mahmoud formåede dog at holde hovedet koldt og fik slukket for Dennis Holms mikrofon og vendt kameraet over mod sin kollega Petra Nagel.

Tv-vært Abdel Aziz Mahmoud.
Tv-vært Abdel Aziz Mahmoud. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Og hos Petra Nagel er roserne da også store dagen derpå, da B.T. fanger hende til et skriftligt interview.

»Han (Abdel Aziz Mahmoud, red.) klarede det bare så beundringsværdigt. Og det var så sejt, at han lukkede ham ned med det samme,« lyder det fra den 36-årige tv-vært.

»Og så blev jeg helt blæst bagover over, hvor professionelt et hold jeg arbejder sammen med. Alt fra runner til producer til medvært var bare så cool.«

Petra Nagel er tilbage på skærmen i 'Go' aften live' onsdag aften, hvor hendes medvært er Natasja Crone.

»Og så satser vi altså på, at alle gæster bliver i studiet og ikke skal smides ud,« afslutter hun med en smiley.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Abdel Aziz Mahmoud, men indtil videre uden held.

TV 2 udtalte tirsdag følgende om den opsigtsvækkende episode:

»Redaktionen på ’Go’ aften live’ inviterede Dennis Holm i studiet for at tale med ham om hans holdning og aktion og havde forinden aftalt forløbet af interviewet grundigt med ham. Desværre valgte Dennis Holm at bryde aftalen og i stedet rejse sig og læse en proklamation i et voldsomt sprogbrug. Vært Abdel Aziz Mahmoud bad Dennis Holm om at vende tilbage til interviewet, hvilket ikke skete,« udtalte TV 2-redaktør på ’Go’ aften live’ Henriette Ladegaard-Pedersen og fortsatte:

»Derfor valgte Abdel Aziz Mahmoud i samråd med programmets redaktør at afbryde interviewet. Hos TV 2 og på redaktionen af ’Go’ aften live’ beklager vi, at Dennis Holm ikke ønskede at deltage på de aftalte vilkår, og at vi derfor måtte stoppe interviewet, inden det overhovedet kom i gang.«

Dennis Holms video blev tirsdag set mere end 64.000 gange. Han har selv skrevet følgende på Facebook efter sin opsigtsvækkende tv-optræden:

'Jeg vil ikke undskylde for at kæmpe for min og jeres frihed. Ja, det kunne helt sikkert være gjort meget bedre, men det var, hvad jeg nu kunne.'

Læs hele hans opslag her.