Ovenpå påskens dramatiske begivenheder i familiens tv-transmitterede liv, overvejer Amalies mor, om hun kunne have gjort det bedre. For sin datters skyld. Hun havde set faresignalerne, men stolede på sin datter.

- Første gang, Peter smed Amalie ud af bilen, var under en køretur i Jylland. De kørte på en mørk strækning. På grund af hans jalousi i forhold til hendes sangkarriere, blev han så vred på hende, at han smed hende ud. Det endte med at han fandt hende igen senere, men allerede dengang burde jeg måske have gjort noget, siger Charlotte Kejser til bt.dk.

En lignende episode fandt sted for bare et par måneder siden. Meget tæt på parrets bryllup, som senere blev sendt på TV3 som en del af 'Amalies verden'.

Smidt af foran Riget
- Amalie ringede til mig fra Rigshospitalet og fortalte, at Peter havde sat hende af. De var egentlig på vej hjem. Peters ekskæreste sad på forsædet, og Amalie sad bagi. Pludselig sagde han, at Amalie skulle stå af. Hun var helt rådvild. Jeg hentede hende selvfølgelig, som jeg går ud fra, at andre mødre ville gøre, siger Charlotte Kejser.

Hun har blandt andet brugt påsken til at granske, om hun selv kunne have gjort noget for at forhindre , som hun selv beskriver dem - vold og seksuelle overgreb.

- Jeg har hadet mig selv for ikke at opdage, hvor galt det var fat mellem Amalie og Peter. Jeg har tænkt som en gal de seneste dage. Jeg tror, at Amalie - måske ubevidst - har forsøgt at gøre mig opmærksom på, at der var noget galt. Har jeg lukket øjnene? Burde jeg have grebet ind?, siger Charotte Kejser til bt.dk.

- Jeg bebrejder mig selv, at jeg har lukket øjnene. Jeg kunne godt forstå hendes fascination, han ser godt ud, er eftertragtet af en masse andre piger, vinder af 'Paradise Hotel'. Ja, jeg var måske også skeptisk på grund af aldersforskellen, men Peter er jo en enormt charmerende fyr, som folk med hans psyke ofte er,' siger Charlotte Kejser.Peter er grænseoverskridende
Hun har selv oplevet Peter optræde grænseoverskridende, siger hun.

- Jeg har oplevet, at han har stået og råbt ind i hovedet på mig herhjemme hos mig selv. Jeg har hørt ham råbe og skrige ad Amalie på hendes værelse.Jeg har spurgt hende. 'Kære Amalie, skat, er du okay?'. Hver gang har hun bare stirret på mig med sine blå øjne og svaret, 'ja, det er fint mor'. Jeg har stolet så meget på min datter, at jeg har valgt at tro på hendes forsikringer, siger Charlotte Kejser.

Fortryder du, at I har været offentlige i 'Amalies verden'? Hele Danmark følger med.

- Det har meget hårdt på det seneste. Men jeg kan ikke fortryde noget. Det nytter ikke noget. Jeg gik ind i det for at støtte Amalie, som jeg går ud fra, at enhver anden mor ville gøre. I starten gik det jo fint, og både jeg og Amalie havde medvind.