Det kom som en overraskelse for de fleste, at Katharina og Peter fra de unge mødre pludselig var et par. Katharina er nu gravid med parrets fælles barn, men forholdet knager.

25-årige Katherina Pedersen og 27-årige Peter Kragh, der begge er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', har problemer i deres parforhold. Det skriver seoghoer.dk.

Parret var begge en del af den populære serie 'De unge mødre', da de mødtes og forelskede sig. Forholdet var så stærkt, at Katharina trak teltpælene op af den jyske muld og flyttede til København for at bo sammen med Peter.

Parret venter nu deres første barn sammen, men forholdet knirker efter et kæmpe skænderi.

- Det var bare en masse små ting, som hobede sig op. Ting, som vi i virkelighed ikke selv har nogen indflydelse på. Og så kulminerede det hele i et kæmpe skænderi. Der blev råbt og skreget og sagt en masse grimme ting. Og i irritation over det hele, gik jeg ind og slog op på Facebook. Det var nok en overilet handling, siger Peter til seoghoer.dk

Tiltrods for at de har slået op, håber Peter alligevel at forholdet kan reddes.

- Det er en af de ting, der skal afklares, men hvis det ikke skal være os, skal vi heller ikke have et barn sammen, fastslår den unge far.

Parret fortæller til bladet, at de trods skænderierne vil kæmpe for at få forholdet til at fungere.