På lørdag er det MGP-aften, men en af værterne har kæmpet med sygdom i dagene op til programmet. Skuespiller Peter Mygind blev nemlig ramt af en blodprop i benet i flyvemaskinen på vej hjem fra Thailand i sidste uge.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Da han onsdag i sidste uge kom ud af flyveren i Københavns Lufthavn i Kastrup fik han pludselig voldsomme smerter i venstre ben, som han først troede var en fibersprængning. Det skriver Ekstra Bladet.

Først næste dag opsøgte den 47-årige skuespiller en læge og blev ultralydsscannet på skadestuen. Sådan fandt lægerne frem til blodproppen, der var opstået på grund af inaktivitet under turen. Derfor indtager han lige i øjeblikket blodfortyndende medicin.- Det er selvfølgelig ikke rart. Man bliver lige ramt et øjeblik og tænker: Okay, du er ikke usårlig længere. Nu kan du også få blodpropper, siger Mygind til Ekstra Bladet.

Men selv om han i øjeblikket indtager medicin og humper en del på sit venstre ben, så skal seerne ikke frygte, at han ikke passer sit arbejde ved lørdagens børne-mgp.

- Min stemmer fejler ikke noget. Derfor gennemfører jeg også MGP. Enhver anden ville også gå på arbejde, og nu har jeg haft nogle dage til at fordøje det, siger han til avisen.