Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Nå, ingen mausoleum i lyserødt granit eller nøgen Pattaya Pete-figur på Ry Kirkegaard i denne omgang.«

Sådan indleder den kendte tv-vært Peter Ingemann et opslag, han har lavet på Facebook, efter at han tirsdag blev opereret.

Ingemann har haft problemer med sine skuldre gennem længere tid, da han har fået konstateret den smertefulde tilstand 'indeklemningssyndrom'. Sidste år blev han opereret i sin venstre skulder, og nu er det så blevet den højre skulders tur.

Ingemann er kendt for sin humor, og den gør han stor brug af i sine opdateringer om operationen.

Tv-værten Peter Ingemann har overskud til at joke ovenpå sin operation.
Tv-værten Peter Ingemann har overskud til at joke ovenpå sin operation. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Blandt andet skriver han i et opslag, at han ikke nåede at spise sin sylte, inden han skulle faste før operationen, da han havde glemt tiden.

»Nå, hvis jeg er heldig så taber jeg mig 18 gram - til gengæld skal kirurgen og sygeplejerskerne høre på min rumlende mave,« lød det fra tv-værten før operationen, hvor han også have overskud til følgende bemærkning:

»Skulle jeg nu ske at dø under narkosen på mandag, så forventer jeg som minimum et mausoleum i lyserød granit og en statue af en nøgen Pattaya Pete på Ry Kirkegård.«

Og humoren fortsatte efter operationen, hvor Ingemann altså startede med at konstatere, at der ikke blev brug for et lyserødt mausoleum.

Ingemann er blandt andet kendt fra DR's 'Hammerslag'.
Ingemann er blandt andet kendt fra DR's 'Hammerslag'. Foto: Morten Stricker
Vis mere

Ingemann fortæller, at operationen gik perfekt, at narkosen var fantastisk, og at han er glad for, at begge skuldre er lavet. Tv-værten har dog ikke helt store overskud dagen derpå, hvor han stadig er påvirket af morfin.

På sin telefonsvarer siger, han, at han forventer at ‘ligge ned’ i 7-14 dage, men at han regner med at vende stærkt tilbage efter nytår. På Instagram uddyber han – med et glimt i øjet – sin tilstand.

»Kan I have en god dag og glædelig jul. Nu sætter morfinen ind og jeg bliver stille…..ja eller også bliver det mega mærkeligt det jeg skriver…..hov, hvorfor er der landet en lilla ufoer ude på terrassen, hvorfor har jeg små kravlende insekter under huden - og hvad laver min fætter PP sømmet op på et brændende kors nede ved vandet??? Hmmm det sidste kunne godt være rigtigt,« skriver den 48-årige tv-vært, der dog snart dukker op på skærmen igen.

Inden han blev opereret nåede han at blive færdig med at speake seks programmer om kongerækken, som bliver sendt efter nytår. Og dernæst har han planer om to knallertprogrammer fra Bornholm.