Kendisparret fra programmet Paradise Hotel, Amalie og Peter var i landsretten efter at Peter havde anket sin voldsdom tilbage i 2011. Peter blev kendt skyldig og skal i fængslet i 40 dage.
Kendisparret fra programmet Paradise Hotel, Amalie og Peter var i landsretten efter at Peter havde anket sin voldsdom tilbage i 2011. Peter blev kendt skyldig og skal i fængslet i 40 dage. Foto: Andreas Beck

Det går op og ned i Amalie og Peters verden. Og nu er det parret blevet singler og kan gøre bylivet usikkert fra hver sin front.

- Amalie syntes, vi skulle have en pause, fordi hun syntes, det gik rigtig dårligt. Og at jeg skulle lade hende være. Det kom meget bag på mig. Så jeg er rigtig ked af, fortæller Peter, der har været single siden i søndags, hvor Amalie smed bomben.

Det skete i hendes onkels hus i Rungsted, hvor Amalie har boet i de sidste uger. Derfor har Peter selvfølgelig også opholdt sig i luksusvillaen, der blandt andet også har en swimmingpool, som turtelduerne har kunnet svømme rundt i.

Men nu har Peter taget de få af hans ejendele, som befandt sig i villaen og opholder sig på skift i sin lejlighed i Sverige og hos sin lillebror. Her boede Peter også, da han med fodlænke på afsonede sin dom for vold mod Amalie.

Amalies ønske om en pause kom virkelig bag på Peter, som syntes, at parret havde det rigtig godt sammen, selv om de er kendt for at skændes så det fyger.

- Men jeg ved godt, jeg har arbejdet utrolig meget. Det kan jo være det. Men der er jo en af os, der skulle tjene penge. Men det kan da godt være, jeg har forsømt hende. Jeg ved det ikke, lyder det med tvivl i stemmen fra Peter, der stadig elsker Amalie.

Derfor ved han heller ikke, om han vil kæmpe for at få den blonde reality-stjerne, som p.t. netop har haft premiere på tredje omgang af "Amalies Verden" på TV3.

- Jeg synes, det er irriterende, hun går fra mig så mange gange. Nu er det fjerde gang indenfor to år, hun går fra mig. Hun ændrer sig meget, når hun kører på skærmen. Det synes jeg er lidt nederen, for der sker en masse ting oppe i hendes hovede. Men hun er jo heller ikke så gammel. Hun er jo kun 20 år, filosoferer Peter.

- Men jeg føler mig sgu lidt til grin, selv om der ikke er nogen tvivl om, at jeg stadig elsker hende rigtig højt, lyder det fra en skuffet Peter.

Eftersom han stadig elsker den blonde, langbenede Amalie med de mange sprogbrokker, er han derfor også ekstra ærgerlig over, parret igen-igen er gået fra hinanden og ikke har kunnet finde ud af at løse deres problemer under private former.

- Jeg synes, det er irriterende, at vi ikke bare kan have et voksent forhold. Og at vi ikke kan tackle vores problemer som voksne mennesker gør, når de bliver uvenner. Denne gang har vi jo ikke slået op på Facebook, fordi alle ikke skulle vide det. Og nu ved I det allerede, sukker Peter irriteret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.