Peter sætter ord på, hvordan han har det med Amalie i dag.

Amalie og Peter har en helt særlig historie sammen, men den ligger efterhånden mange år tilbage, og i dag er der faktisk på ingen måde kontakt mellem det gamle 'Paradise Hotel'-par.

»Vi snakker ikke sammen mere. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tror, vi er vokset fra hinanden,« siger Peter Birch til Realityportalen.

En fremtid sammen

De to mødte hinanden i 2010, hvor sæson 6 af 'Paradise Hotel' blev vist.

Siden har der været op- og nedture i deres forhold til hinanden, og i 2018 var Amalie hos en clairvoyant, som så hende og Peter blive gift og få børn sammen.

Sådan er det ikke gået. Det er faktisk gået den helt modsatte vej, og der er absolut ingen kontakt mellem ekskæresterne.

»Vi er ikke uvenner, men vi er bare begge to kommet videre. Det er jo så mange år siden, vi var kærester. Er hun ikke også gravid med Mikkel?« spørger Peter og understreger, at det altså ikke er med ham, hun er gravid.

Han har ikke set Amalie i lang tid, og han tænker heller aldrig på hende længere.

»Det hele er så længe siden, jeg er glad for, hun har det godt, men hun interesserer mig ikke rigtig. Det er jo helt slut, og det har det været i mange år.«

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager har kun en kvinde i tankerne for tiden, og han håber på, at hun en dag vil være hans kæreste.

»Lige nu tænker jeg bare på Sabrina. Det er kun hende, jeg har i mit hoved,« siger en forelsket Peter.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen: