19-årige Paris Jackson fik sig en noget ubehagelig overraskelse fredag aften.

Det fortæller hun på sin Instagram-story (funktion, hvor det delte kun er tilgængeligt i 24 timer, red.). Paris Jackson var ude at køre i den amerikanske storby Los Angeles, og her fik hun øje på et par blaffere, som hun valgte at tage med i bilen.

»Den ene så ret slidt ud, og jeg gav hende et par af mine sokker, så hun kunne holde varmen. Jeg stoppede også ved en fastfood-restaurant,« fortæller Michael Jacksons datter.

Aftenen endte dog ikke ligefrem, som hun nok havde håbet på.

»Jeg fortæller ikke det her for at vise, hvor god en person jeg er. Men hun stjal fandeme mit kreditkort,« fortæller en vred Paris Jackson, der bestemt ikke sparer på skældsordene i videoen.

»Jeg kørte gennem hele LA og gør mit bedste for at være den bedste Uber-chauffør nogensinde, selvom jeg ikke er ansat hos Uber. Og så stjæler de mit lort, altså hvad fanden?« siger hun som afslutning på videoen.

Og det er ikke fordi, den 19-årige kvinde ikke har været en del igennem i sit liv.

I 2009 mistede hun sin far, Michael Jackson, og hendes mor Debbie Rowe har kæmpet mod kræft.

Sidste år fortalte Paris Jackson i et interview med Rolling Stone Magazine, hvordan årene efter farens død var hårde.

Da hun var blot 14 år gammel, var hun udsat for et overgreb, da hun blev misbrugt seksuelt af en 'komplet fremmed,' der var meget ældre end hende selv.

»Jeg har ikke lyst til at give for mange detaljer. Men det var på ingen måde en god oplevelse, og det var meget hårdt for mig. Da det skete, fortalte jeg det ikke til nogen,« fortalte Paris Jackson.