David Letterman var som frontfigur på 'The Late Show' en af de mest populære talkshowværter i verden, men hans eftermæle er begyndt at krakelere.

Som B.T. tidligere har berettet, så er der nemlig den seneste tid dukket bidder op fra gamle interviews, hvor David Letterman ikke ser alt for heldig ud.

Og nu sætter en af hans kendisofre ord på, hvordan det var at blive interviewet af den garvede vært, der gik på pension i 2014 efter 33 år i den varme stol.

Det er 40-årige Paris Hilton, som i podcasten 'This Is Paris' kigger tilbage på sin medvirken i 'The Late Show With David Letterman' tilbage i 2007. Det skriver US Magazine.

Paris Hilton.
Paris Hilton. Foto: Yann COATSALIOU
Vis mere

Her var hun i studiet for blandt andet at tale om sin nye parfume, men David Letterman pressede hende i stedet ihærdigt til at tale om den 45 dage lange fængselsdom, hun havde afsonet kort forinden som følge af en overtrædelse af færdselsloven.

Ifølge det amerikanske medie siger Paris Hilton i podcasten, at hun længe havde afvist af medvirke i David Lettermans talkshow, fordi hun ikke ville tale om sin fængselsdom. Til sidst gik hun dog med til det under den betingelse, at emnet ikke ville blive taget op.

»Fængselsdommen var off-limits, og det blev lovet, at Letterman ikke ville spørge ind til det, og at vi kun skulle snakke om min nye parfume og mine andre forretningsforetagender,« siger hun i podcasten og fortsætter:

»Jeg følte, at det var et sikkert sted for mig, fordi jeg havde medvirket i talkshowet flere gange i løbet af årene. Letterman havde altid lavet sjov og joket med mig, men jeg troede virkelig, at han ville holde sit ord, men der tog jeg fejl.«

David Letterman.
David Letterman. Foto: JOSHUA ROBERTS
Vis mere

Paris Hilton siger endvidere, at hun følte sig presset over, at David Letterman i interviewet blev 'ved og ved' med at spørge ind til fængselsdommen, selvom han forinden havde lovet hende at lade være med at tale om den.

»Jeg blev mere og mere utilpas og havde det så dårligt. Det var, som om at han bevidst forsøgte at ydmyge mig,« siger hun og fortæller, at hun i en reklamepause endte med at bede David Letterman om at stoppe med at stille hende spørgsmål om fængselsdommen.

Ifølge Paris Hilton accepterede David Letterman dette, men da kameraerne begyndte at rulle igen, fortsatte han alligevel med lignende spørgsmål.

»Det var virkelig modbydeligt og meget ondskabsfuldt, og da showet var slut, sagde jeg til ham, at han var gået for langt, og at jeg aldrig ville medvirke igen,« siger hun i podcasten.

Hun fortæller også, at David Letterman kort tid efter sendte hende en kasse vin som undskyldning.

En undskyldning, som Paris Hilton tog imod, og da hun medvirkede i showet på ny få måneder senere, undskyldte David Letterman også direkte til hendes ansigt.

Herunder kan du se det omtalte interview mellem Paris Hilton og David Letterman: