Mens lokale kæmpede mod de altødelæggende brande på øen Maui, tog milliardærarvingen Paris Hilton til øen for at holde ferie med sin mand og søn.

Det har siden fået hotelarvingen til at dele et link til en velgørenhedsorganisation på Instagram.

Og det har skabt røre. Hilton befandt sig nemlig kun 50 kilometer fra byen Lahaina, der blev ædt op af flammerne fra de mange skovbrande på Maui, der er en del af øgruppen Hawaii.

Og bedre blev det ikke af, at Hilton forblev på øen, selvom Hawaiis turistorganisation havde bedt turister om at forlade øen, så redningsfolk kunne komme til.

Paris Hilton tog til Maui på ferie.
Paris Hilton tog til Maui på ferie. Foto: Willy Sanjuan/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Ifølge Daily Mail ankom Paris Hilton til øen den 8 august, som var dagen, hvor brandene begyndte at æde sig ind på Lahaina, og dagen efter blev turister bedt om at holde sig væk.

Hilton var taget til øen sammen med sin mand Carter Reum samt parrets otte måneder gamle søn, Phoenix, og ifølge det britiske medie boede de på et resort i byen Wailea.

På billeder, som mediet er i besiddelse af, ser man den lille familie hygge sig på stranden. 

Det har ført til en række negative kommentarer på de sociale medier.

Især byen Lahaina er helt ødelagt af brandene.
Især byen Lahaina er helt ødelagt af brandene. Foto: Hawaii'i Dlnr/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Ifølge Independent har Paris Hilton efterfølgende delt links til en velgørenhedsorganisation på Hawaii. På et af billederne i jobopslaget har hun tilføjet en emoji med bønfaldende hænder.

Hun har tidligere fortalt i interviews, at Hawaii – og særligt Maui – har en stor plads i hendes hjerte, og at hun ofte besøger øgruppen.

De katastrofale skovbrande på Maui har mandag kostet mindst 96 mennesker livet. Eftersøgningshold leder stadig videre efter overlevende og omkomne.