I 2004 offentliggjorde Paris Hiltons ekskæreste, pokerspilleren Rick Salomon, en sexvideo af parret med titlen »1 night in Paris«.

Medierne kastede sig straks over videoen, og oplevelsen sidder stadig i den tidligere realitystjerne den dag i dag.

»Det vil være noget, der skader mig resten af livet,« sagde hun ifølge mediet Page Six til Vanity Fair Cocktail Hour, Live!

»Det er der altid bagest i mit sind. Da det skete, var folk så slemme overfor mig. Den måde, jeg blev talt om i talkshows og i medierne. Det var hjerteskærende at sidde sammen med min familie og se det. Jeg græd hver eneste dag, jeg ville ikke forlade mit hus, jeg følte, at mit liv var forbi.«

Hun fortæller, at akten, der fandt sted i 2001, var en privat oplevelse mellem to mennesker.

»Du elsker nogen, du stoler på nogen, så at få din tillid forrådt på den måde, mens hele verden griner af dig.«

Hun fortæller endvidere, at det gjorde endnu mere ondt, at folk troede, hun bevidst delte videoen.

»Det giver mig stadig posttraumatisk stressforstyrrelse at snakke om det,« siger Paris Hilton.

Sagen endte i retten, hvor Rick Salomon og filmselskabet Red Light District Video indgik forlig med Paris Hilton. Heri indgik en kompensation på mere end 400.000 dollar til Paris Hilton, som fortalte, at en rigelig portion af pengene ville blive doneret til velgørenhed.

Sexvideoen er langt fra den eneste traumatiske oplevelse i Paris Hiltons liv.

Således har hun for nylig vidnet om de oplevelser, hun som ung havde på kostskolen Provo Canyo. Her oplevede hun det, hun selv kalder »institutionelt misbrug«.

»Jeg blev verbalt, mentalt og fysisk misbrugt på daglig basis. Jeg blev afskåret fra omverdenen og frataget mine menneskerettigheder,« fortalte hun ifølge People.

Paris Hiltons ord er en del af en sag startet af senator Michael McKell. Han ønsker at reformere lovgivningen omkring kostskoler.

Lidt lykke er der dog også for 40-årige Paris Hilton, som for nylig er blevet forlovet med Carter Reum. I den forbindelse har hun også åbent talt om, hvor meget hun ønsker sig børn.