Under en spørgerunde på sin Instastory blev Anne Plejdrupp fra dette års udgave af ‘Paradise Hotel’ spurgt, om man godt kunne være med i ‘Paradise Hotel’ uden at drikke.

»Det her er der faktisk ikke særlig mange, der ved, men inde på Paradise, der er jeg fuldstændig ædru i syv dage, og det ligner ikke mig vel?« fortæller Anne.

»Men det er der en god grund til, jeg var på antibiotika, som gjorde, at jeg ikke måtte drikke, det var meget hårdt,« fortsætter hun.

Den oplysning fører dog til en række rygter, som Anne senere i sin Instastory er nødt til at mane til jorden og forklare, hvad der i virkeligheden skete.

»Haha, der var en, der troede, at fordi jeg ikke havde drukket i syv dage inde på ‘Paradise’, det var fordi, jeg havde skedekatar.« forklarer Anne

»Det var overhovedet ikke derfor, det var fordi, jeg havde suttet pik under poolen, så jeg havde fået ørebetændelse, hahaha,« lyder det fra Anne.

I opslaget tagger hun Jonass og Sara, som Anne havde en trekant med på hotellet, og noget kan altså tyde på, at det var i den forbindelse, Anne pådrog sig en så voldsom omgang betændelse i ørerne, at hun måtte behandles med antibiotika.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk