Fie Laursen og Peter
Fie Laursen og Peter Foto: Privat / Martin Sylvest Andersen

15-årigie Fie Laursen blev landskendt, da hun sidste år var i Aftenshowet for at fortælle om den mobning, hun var blevet udsat for siden 6. klasse. Bl. a. fordi mobberne mente, at hende udtalte drøm om at blive model, var et ønske om at få opmærksomhed.

Men nu har den nu 16-årige blogger igen givet mobberne noget at snakke om. Hun har nemlig spenderet en nat hos Paradise-Amalies ekskæreste Ulven Peter. Det skriver hun selv på sin blog, hvor hun beder folk om at slå koldt vand i blodet, efter at hun er blevet bombarderet med sms'er og spørgsmål angående den lille affære.

Fie

European Music Awards Pre-Party

- Nej jeg er ikke kærester med Peter. Til MTV EMA Pre-Party kyssede vi i fuldskab, som unge jo gør engang imellem. Der er INTET imellem os. Folk synes bare, det er spændende på grund af aldersforskellen, og fordi vi begge er kendte ansigter her i Danmark, skriver den 16-årige Fie Laursen om aftenen med den 28-årige Paradise-vinder.

Efter sin optræden i Aftenshowet har Fie Laursen lavet modelarbejde for webshoppen miinto.dk, oprettet en blog, hvor hun tjener penge på at skrive om sit liv og fortalt om mobningen i flere forskellige medier. Senest i forbindelse med den canadiske Amanda Todd, der valgte at tage sit eget liv efter at være blevet udsat for hård mobning.

Mandag aften var både Peter og ekskæresten Amalie til MTV EMA Pre-Party, hvor også Fie Laursen var inviteret som VIP-gæst.

Amalie ignorede sin tidligere kæreste og ville ikke posere med ham på den røde løber. Selvom de to blev set snakke sammen tidligt på aftenen, var det alligevel Fie Laursen, der fik lov at komme med Paradise-vinderen hjem.

- Jeg sov hos Peter, og der skete ikke noget imellem os. Vi er begge to kloge nok til at tænke os om, skriver Fie Laursen, der forklarer, at hun var blevet væk fra dem, hun fulgtes med. Derfor takkede hun ja, da ulven tilbød hende en plads på sin sofa, efter at de, efter Fie Laursens eget udsagn, havde snakket godt hele aftenen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.