Caroline skal for første gang under kniven for at få ændret på sit udseende.

Da vi første gang stiftede bekendtskab med reality-baben Caroline Petersen under 'Paradise Hotel' i foråret 2016, kørte hun det naturlige look og havde ikke stiftet bekendtskab med botox eller andre former for skønhedsbehandlinger.

Sidenhen ændrede dette sig dog, og blandt andet får Caroline jævnligt botox i panden, får lavet kindben ved hjælp af fillers samt løftet øjenbrynene.

Hun har desuden ad flere omgange fået forstørret sine læber, hvilket hun har fået mange kommentarer på – såvel positive som negative.

'Paradise'-baben har dog aldrig været under kniven og været gennem omfattende skønhedsoperationer, men det bliver der lavet om på nu. Det bliver dog ikke i forbindelse med silikonebryster, som hun ellers tidligere har snakket om.

'Jeg skal have foretaget en operation. Ikke en hvilken som helst operation, men faktisk en stor operation. Jeg har aldrig før været gennem en operation nogensinde, og netop af den grund er jeg meget spændt,' fortæller Caroline på sin blog og fortsætter:

'Jeg skal  have lavet en bbl – Brazillian Butt Lift hos Beautytrips. Det vil altså sige, at jeg skal have suget det fedt væk, som jeg har siddende over hofterne, på maven og lårene, ligesom en fedtsugning. Forskellen er bare, at noget af fedtet kommer til at blive placeret i min numse.'

'Det er ingen hemmelighed, at jeg, inden jeg deltog i 'Divaer i junglen', tog 10-15 kg på. Jeg har tabt de fleste af dem igen – dog er det ikke alt fedtet, som er væk.'

'Især fedtet over mine hofter er fedt, som har irriteret mig længe. Det er fedt, som ikke forsvinder ved at motionere eller spise sundt. Derfor har jeg længe gået med overvejelserne om at få foretaget mig en fedtsugning i det område, og nu er jeg kommet frem til, at det er det, som jeg vil og skal.

'Hvorfor så lige en bbl og ikke en normal fedtsugning? Det er såmænd, fordi jeg godt kunne tænke mig en lidt mere formet og fyldig numse. Jeg har aldrig været indehaver af en særlig stor numse, og selvfølgelig kan man træne ens numse til at være større, men træning kan ikke ændre formen så meget som ved en bbl.'

Caroline skal have foretaget operationen i Tyrkiet den 31. januar.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.