Remee lukker natklubben Zen efter seks 'hæsblæsende år'.
Remee lukker natklubben Zen efter seks 'hæsblæsende år'. Foto: Sophia Juliane Lydolph

Lørdag 20. februar lukker Remees natklub Zen efter seks år.

Siden 2010 har nogle danskere været så heldige at kunne feste på Remees natklub Zen i Indre København. Men på lørdag lukker natklubben.

Remee og Mathilde

»Jeg kan bare bekræfte, at jeg har købt alle aktier i ZEN og derfor holder stedet lukkefest på lørdag (20. februar, red.) efter 6 hæsblæsende år. Derefter vil et nyt univers opstå, som jeg LOVER at fortælle mere om ASAP,« skriver han i en sms-besked til BT.

Sådan så det ud i 2010, da Remee åbnede natklubben Zen. Den lukker nu seks år efter.

Remee ønskede ikke at uddybe, hvorfor man har valgt at lukke for natklubben. Ej heller, hvad det nye 'univers' helt præcist indebærer.

Remee og Mathilde

På sin egen Facebook-side kalder X Factor-dommeren det for et vemodigt og kærligt farvel. Her tager han sig også tid til at takke gæster, samarbejdspartnere, personale mv. for seks gode år.

Da Remee åbnede Zen i 2010 sagde han følgende til BT.

»Det er ingen hemmelighed, at jeg altid har været glad for at gå i byen, men jeg har længe synes, at København havde behov for et mere raffineret alternativ.«

Anders Debel Hansen

Det er dog heller ikke alle kendisser, der har fået lov til at komme ind på Zen. I starten blev kendisser som Mascha Vang og Amalie Szigethy nægtet adgang.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.