'One Direction'-stjernen Liam Payne er blevet single.

Den 27-årige sanger har nemlig brudt sin forlovelse med modelkæresten Maya Henry, som han friede til for ti måneder siden.

Det afslører han selv i podcasten 'Diary of af CEO', skriver Mirror.

»Det var nødt til at ske,« siger han blandt andet i podcasten, hvor han også giver sig selv skylden for bruddet.

Liam Payne med sin nu eksforlovede Maya Henry.
Liam Payne med sin nu eksforlovede Maya Henry. Foto: Isabel Infantes
Vis mere

»Jeg føler mest af alt, at jeg er skuffet over mig selv, fordi jeg bliver ved med at såre folk. Det går mig på. Jeg har bare ikke været særlig god til forhold,« siger han.

Liam Payne siger endvidere, at han er kommet frem til, at han har 'et mønster', når det kommer til forhold, og han understreger, at han derfor ikke vil kaste sig ud i et nyt af slagsen inden for den nærmeste fremtid.

»Jeg er nødt til at arbejde på mig selv, før jeg deler mig selv med andre,« siger han ifølge det britiske medie og fortsætter:

»Det var det, der skete i forholdet. Jeg delte ikke en god version af mig selv længere, og jeg kunne ikke lide, hvordan jeg var, så jeg kan ærligt sige, at jeg har det bedre nu, hvor jeg er ude af det. Det føltes ikke godt at gøre, men det måtte ske.«

Liam Payne og Maya Henry flyttede sammen i begyndelsen af coronapandemien sidste år.

Allerede få måneder efter begyndte der dog at florere rygter om, at de to var gået fra hinanden, fordi de ikke blev set sammen – hverken i offentligheden eller på sociale medier.

Pludselig manede parret dog alle rygter til jorden, da de i august kunne annoncere, at de skulle giftes efter to år som kærester.

Men nu er forholdet altså helt slut, ifølge Liam Payne.

Maya Henry har endnu ikke kommenteret bruddet.