25.

Det er så mange år, der er mellem 45-årige Oliver Bjerrehuus og hans 20-årige kæreste, Sofie Amalie Elkjær.

Og det er noget, som har vakt opsigt på sociale medier.

Her delte Sofie Amalie Elkjær i weekenden en video på TikTok, hvor hun husker tilbage på sin tid som 18-årig, hvor hun ikke troede, at hun nogensinde ville finde en kæreste, fordi hun 'ikke havde noget til fælles med fyre på sin egen alder'.

'Men så mødte jeg denne lækre 40-årige til en fest,' fortsætter Sofie Amalie Elkjær i videoen, der herefter viser et billede af Oliver Bjerrehuus.

Screenshot fra TikTok.
Screenshot fra TikTok.
Vis mere

Videoen er i skrivende stund blevet set over fire millioner gange, og den har fået knap 20.000 kommentarer, som hovedsageligt advarer Sofie Amalie Elkjær.

Advarslen lyder, at Sofie Amalie Elkjær skal indse, at hun angiveligt bliver groomet af sin kendiskæreste.

Grooming er et engelsk begreb, hvor en voksen person opbygger en relation til et barn eller en ung med henblik på at få en seksuel relation til vedkommende senere hen.

»Søde skat, du kommer til at forlade det her forhold med traumer. Stol på mig,« lyder det i en af kommentarerne.

»Bare fordi han er lækker, betyder det ikke, at grooming er okay,« lyder det i en anden.

»Du bliver groomet. Der er en årsag til, at han dater en teenager, og det ikke, fordi du er moden af din alder,« skriver en tredje.

Sofie Amalie Elkjær har også delt videoen på sin private Instagram, men her har hun slået kommentarer fra, så beskyldningerne nu ikke fremgår.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Oliver Bjerrehuus, men han ønsker ikke at udtale sig, da han »ikke følger med i den slags« på sociale medier.

Det gør Sofie Amalie Elkjær dog, og hun fortæller, at hun er træt af, at folk beskylder hendes kæreste for at være en groomer.

»Det er frustrende at blive beskyldt for, når det slet ikke er situationen, men bare en masse mennesker, der antager noget uden at kende til virkeligheden,« siger hun og fortsætter:

»Oliver og jeg har det virkelig skønt og dejligt, og han er en enorm sød og dejlig mand. Jeg kan godt forstå, at folk kan tænke sådan, men man skal samtidig passe på med at antage en masse. En stor aldersforskel er jo ikke direkte lig med grooming.«

Sofie Amalie Elkjær har også delt en opfølgende video i kølvandet på de voldsomt mange kommentarer om grooming.

I den opfølgende video beder hun ligeledes folk om 'ikke at antage ting'.

»For det første er jeg næsten 21 år, og vi har været sammen i næsten to år,« siger hun i videoen.

»For det andet har han været sammen med kvinder på sin egen alder før, og det var desuden mig, der ville have ham først, hvor han sagde nej, fordi jeg var for ung,« fortsætter hun og uddyber:

»Grooming er ikke tilfældet her, men jeg forstår jeres bekymringer. Ikke alle mænd er som min kæreste, og unger piger bør helt klart passe på, men stop med at gøre mig til et offer ved at antage ting, der ikke er rigtige.«