Et højst overraskende forældrepar melder sig nu på banen.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard, som for knap et år siden gik fra hinanden, har begge på det sociale medie Instagram gjort det officielt, at de sammen venter deres tredje fælles barn. Oliver Bjerrehuus har desuden endnu et barn, sønnen Oscar, fra et tidligere forhold.

Oliver Bjerrehuus var også i det muntre hjørne, da BT fik fat i ham efter offentliggørelsen og spurgte ind til barnets køn:

»Ja, jeg tror da den bliver køn,« siger Oliver Bjerrehuus, der først til en scanning i næste uge får svar på, om det bliver en dreng eller en pige.

Gunnvør Dalsgaard har termin i maj.

At de to nu skal være forældre igen kommer ellers som noget af en overraskelse, for officielt har der ikke været meldt noget ud om, at de havde fundet sammen igen.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Jeg troede ikke, at I var kærester?

»Det troede jeg heller ikke, men så fik jeg en sms fra Gunnvør, der spurgte, om vi skulle lave en mere, og det ville jeg da gerne,« joker modellen, der ikke har lyst til at fortælle hvordan, hvornår og om de er fundet sammen igen.

»Men det var aftalt, og er du sindssyg, hvor er vi glade og overgearede lige nu,« siger den 41-årige model om sit fjerde barn.

Oliver Bjerrehus og Gunnvør Dalsgaard i 2012.
Oliver Bjerrehus og Gunnvør Dalsgaard i 2012. Foto: Katrine Emilie Andersen
Vis mere

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har et noget turbulent forhold bag sig, og netop derfor kan det komme som en overraskelse for nogen, at de til maj bringer deres tredje fælles barn til verden.

I ti år har de været on-and-off kærester og haft voldsomme skænderier både privat og i medierne. Blandt andet i 2012, hvor skænderierne endte med fysisk vold, erkendte Oliver Bjerrehuus i reportageserien 'Olivers Kamp' på Kanal 5 samme år.

Skænderiet havde sit udspring i, at Oliver Bjerrehus igen var kommet alt for sent hjem fra byen til Gunnvør Dalsgaards store utilfredshed.

»Jeg røg i hovedet på hende. Hun kaldte mig psykopat og at jeg aldrig mere måtte se min datter. Så spurgte jeg, om jeg måtte sige farvel til hende. Det måtte jeg ikke. I min panik tog jeg min telefon og sagde, jeg ville ringe til politiet. Men så tog hun min telefon ud af hånden på mig. Så røg jeg i hovedet på hende igen,« erkendte en grædende Oliver Bjerrehuus på skærmen.

»Jeg trak hende bare i håret, mens hun havde Sigga i hånden. Så trækker jeg hende ned på gulvet og råbte af hende og prøvede at få min telefon. Men jeg måtte ikke få den. Og Gunnvør og Sigga skreg bare.«

Parret fandt melodien igen, men skænderierne fortsatte, og i 2016 gav den kontroversielle fotomodel op på forholdet igen:

»Det er det sundeste for os begge to. Vi har haft utallige samtaler i terapi, men kan bare ikke få det til at fungere. Jeg elsker hende stadig, men hun er så hidsig og sur og vil ikke lade mig være den, jeg er. Så jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, fordi jeg ikke kan mere. Denne gang er det endegyldigt,« fortalte Oliver Bjerrehuus til Ekstra Bladet.

Gunnvør Dalsgaard fortalte til gengæld til avisen, at bruddet skyldtes Oliver Bjerrehuus forhold til stoffer. Han fik i december sidste år fradømt kørekortet efter at være blevet taget i at køre narkokørsel.

»For mig er det 100 pct. uacceptabelt at bringe stoffer ind i et familieliv, og det punkt er vi desværre ikke enige om,« fortalte Gunnvør Dalsgaard.

Oliver Bjerrehuus med kæresten Gunnvør Dalsgaard til Simpsons premiere i 2007.
Oliver Bjerrehuus med kæresten Gunnvør Dalsgaard til Simpsons premiere i 2007. Foto: Simon Bohr
Vis mere

Den eftertragtede ungkarl fik dog ikke lov at gå alene meget længe. For en måned senere i begyndelsen af 2016 bekræftede han, at han var blevet kærester med den celebre 22-årige blogger Nikita Klæstrup, der havde henvendt sig til ham på Facebook, fordi hun syntes, han var rigtig pæn.

»Jeg faldt straks for Nikitas sødme og hendes dejlige energi. Og jeg befandt mig ellers på et sted i mit liv, hvor jeg var parkeret på en skrotbunke. Men jeg kunne mærke, at Nikita blev et lyspunkt i mit liv,« fortalte Oliver Bjerrehuus.

Foto: Simon Læssøe
Vis mere

Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus til Reality Awards i Wallmanns Cirkusbygningen.
Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus til Reality Awards i Wallmanns Cirkusbygningen. Foto: Simon Læssøe
Vis mere

Forholdet holdt dog ikke længe, da Nikita Klæstrup blev lidt chokeret og overrumplet over, at Oliver Bjerrehuus havde kaldt hende hans kæreste til pressen, inden han overhovedet havde spurgt hende.

Samtidig følte hun, at forhold drænede hende, indtil det langsomt løb ud i sandet.

»Oliver havde sagt, at han ville hente mig i lufthavnen, men det gjorde han ikke. Vi snakkede sammen den dag, og efterfølgende kontaktede vi bare ikke hinanden igen. Så vi havde aldrig selve 'breakup samtalen'. Men hvis man ikke har snakket med sin kæreste i et par dage, kan man jo godt regne ud, at det nok ikke er noget længere,« skrev Nikita Klæstrup på sin blog.

I april gik de fra hinanden igen.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har sammen to små døtre Sigga og Hanna. Han har desuden sønnen Oscar fra et tidligere forhold.