Oliver Bjerrehuus er fyldt 38 år. Han er ankommet til et interview med BT næsten en time for sent. Fordi han faldt i søvn, forklarer han. Nu sidder han i eftermiddagssolen og spiser sin morgenmad bestående af røræg og hjemmerullede smøger. Kaffen er på hans regning - for ligesom at kompensere for, at han ’aldrig bliver tjekket nok til at komme til tiden.’

- Jeg har altid beundret de af mine venner, der er på toppen af deres liv, nu hvor de nærmer sig 40. De har bygget tingene op, arbejdet sig opad og har en karriere, en familie og en fed opsparing. Jeg var på toppen af rutsjebanen, da jeg var 28, siger han og stopper et stykke bacon ind i munden.

- Det gør mig enormt skrøbelig. Hvis jeg ikke bliver booket til et job i næste måned, er jeg færdig.

Han er lige kommet hjem fra New York, har været på arbejde som i de gamle dage, for der er stadig penge at hente i modelbranchen. Men han nærmer sig de 40 år, og uret tikker. Kampen for familien er omsider vundet. Nu venter en ny kamp. For kameraernes begær blitzer på lånt tid.

- Jeg er blevet en gammel mand. Jeg kan kigge mig selv i spejlet og tænke: ’Hold kæft mand, tænk at der er nogen, der gider booke dig.’ Der er kun resterne tilbage. Jeg er i gang med at slikke tallerkenen ren så at sige, siger han og smågriner lidt over den symbolske handling, da han samtidig skovler den sidste mundfuld røræg op på gaflen.

- Jeg kan godt blive deprimeret, når jeg står og kigger ud af vinduet i min lejlighed. Så tænker jeg: ’Skal jeg også stå og glo på den her udsigt, når jeg er 50?’ Det ville fandeme være trist. Sådan en falleret stjerne, der er blevet boede, i den lejlighed, han troede, var et springbræt, siger han.

Læs det lange interview i BT Weekend i lørdagens avis:
- Forfærdelig at lave reality-programmer: Kan ikke forstå hvorfor jeg har gjort det
- Denne gang tror jeg på mit og Gunnvørs forhold
- Vildt at jeg ville have, at min datter var en abort