Ole Henriksen og husbonden Laurence Roberts har har sat deres imponerende villa i Los Angeles til salg for den nette sum af 40 millioner danske kroner.

Det bekræfter Ole Henriksen over for B.T.

Parret har boet i Hollywood Hills i over tyve år, men nu rykker de over i en luksuslejlighed i det fashionable højhus-kvarter på Wilshire Boulevard ikke langt derfra.

Derfor skal villaen nu sælges, og prisen er sat til 5.150.000 dollars. Det svarer til knap 40 millioner danske kroner. Men så får du også 317 m2, fire soveværelser, to walk-in closets, tre badeværelser, en stor forhave, garage og en imponerende terrasse i flere etager.

Ole Henriksen og Laurence Roberts har dannet par i 35 år.
Ole Henriksen og Laurence Roberts har dannet par i 35 år. Foto: Jonas Vandall Ørtvig
Vis mere

Den øverste del af terrassen indeholder også en pavillion, hvor man kan sidde og betragte Los Angeles' imponerende skyline, mens solen går ned over englenes by.

»Vi har været utrolig glade for vores hjem gennem over 20 år, men nu er tiden inde til at rykke til noget nyt. Selvom vores nye lejlighed nærmest er større end huset, er der noget mindre arbejde ved at have en lejlighed,« siger Ole Henriksen, der fyldte 70 år i 2021.

Du kan se hele salgsopstillingen her.

Parrets nye lejlighed ligger i et luksuriøst højhus, hvor personale bl.a. hjælper med bilparkering. Desuden får de nærmest 360 graders udsigt over Los Angeles, og der ikke bare en, men mange altaner.

»Her skal vi bo, til vi dør,« siger Ole Henriksen og griner.

Ole Henriksen og Laurence Roberts har udover lejligheden i L.A. også en lækker lejlighed i to etager i midten af København. Den købte de tilbage i 2018, og parret elsker også at være i Danmark.

»Vi er så glade for at have det bedste fra begge verdener,« siger Ole Henriksen til B.T.