Ole Henriksen er kendt for sin succesfulde forretning med skønhedsprodukter og sit ekstremt gode humør, som han gør en dyd ud af at holde fast i.

Smilet er dog ikke kommet, fordi hele Henriksens liv har været uden problemer. Han fortæller, at hans mor har et voldsomt temperament.

»Ja, min mor var dygtig til det (at slå, red.). Jamen min mor, hun kunne blive så rasende. Det var sikkert også nogle gange frustration. Det var jo bare med hånden. Det kunne nogle gange også være med en læderrem. Men jeg så altså også min mor som en fantastisk kvinde, og det VAR frustration fra hendes side, fordi hun også bar ting med sig og sikkert følte sig meget overvældet af livet,« siger han til bladet Femina og uddyber:

»Hun blev gravid og ventede mig som 18-årig. Hun fik aldrig den uddannelse, hun gerne ville have, for det var der ikke plads til for piger. Hun kom i huset som 13-årig. Så jeg har fuldstændig forstået fru Henriksen.«

Han fortæller, at han i dag har tilgivet sin mor, og at hun også senere måtte indrømme, at hun havde været hård overfor ham.

Ole Henriksen er sammen med sin mand Laurence Roberts rejst til Danmark, hvor de nu skal bo. De har ellers i mange år haft deres primære hjem i delstaten Californien i USA.

Den 68-årige Henriksen har et nyt tv-program på trapperne, der hedder 'Ole elsker Danmark', og som handler om kendissens kærlighed til sit fødeland.

Selv er han opvokset i Nordjylland med sin far, som var ansat som fabriksarbejder, og sin mor, som var ansat til at gøre rent i en bank.

Familiens penge var små, men derfor fandt de alligevel ud af at nyde livet og landet, siger han i et ínterview med Ritzau.

»Jeg har altid elsket at være ved Vestkysten og hoppe i de høje, kolde bølger om sommeren, rulle i klitterne og sidde i sandet med mor og far og spise madpakker og bare nyde det,« siger han om familiens ture til stranden ved Blokhus.

»Mine forældre havde få penge, da jeg var barn, men at nyde livet fuldt ud har ikke noget at gøre med, hvad du har og ikke har. Jeg tror på, at man som menneske skaber sine egne eventyr.«

Læs mere om Ole Henriksen her.