'De unge mødre'-deltageren har ansøgt om navneændring og betalt gebyret, så inden længe får hun et helt specielt navn.

Natascha Linea Kaup er snart fortid, og når ‘De unge mødre’-deltageren i fremtiden skal præsentere sig selv, så kan man let komme til at tro, at hun er royal. I dag har hun nemlig betalt gebyret og ansøgt om navneændring, og når den går igennem, kommer hun officielt til at hedde Princess Natascha Ellen Linea Kaup. Det fortæller hun på sin blog, og over for Realityportalen.dk bekræfter hun ændringen.

»Jeg så ret spontant, at Princess var godkendt som pigenavn, og jeg har ikke kunnet få det ud af hovedet siden,« fortæller ‘De unge mødre’-deltageren, der altså nu har valgt, at det skal være hendes officielle navn.

SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Realityportalen.dk har set kvitteringen for, at gebyret i forbindelse med ansøgningen nu er betalt, og nu skal Natascha Linea bare vente på, at hun kan kalde sig Princess Natascha. Og det ser hun i den grad frem til.

»Hold nu fest, hvor jeg glæder mig til at få ændret mit navn. Det er som om, at efter jeg har ændret mit navn mentalt i mit hoved, har jeg fået fornyet energi til at kæmpe videre i den her proces – den proces med at komme videre og acceptere den jeg er og få et nyt liv,« skriver hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er blevet single: Han kunne ikke acceptere …

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se et tilbageblik på Natascha Lineas mange sjove projekter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor gravid med nummer 3

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

Det giver ingen mening

Natascha Linea har i den seneste tid heddet Natascha Ellen på sin blog og diverse sociale medier, men nu ender det altså ikke helt med at blive det, som hun kommer til at hedde. Men selv om navnet endnu ikke officielt er ændret, så har det allerede haft en stor virkning på den unge mor.

»Jeg ved, at det INGEN mening giver, og det har jo 100 procent intet med navnet at gøre. Det hele sidder psykisk. Men jeg er en lykkeligere person i dag, end jeg var for bare 14 dage side, så hurra for mit nye navn, og hurra for jeg endelig langt om længe er ved at finde ud af, hvem jeg er som person, og jeg er ved at få ro i mit hoved,« skriver hun.

»Jeg ved ikke, hvorfor jeg er blevet så meget gladere på det sidste. Jeg ved ikke, hvad det navn gør ved mig, men noget gør det. Måske er det, fordi jeg er ved at finde mig selv og har fået tømt hovedet for alle mine dårlige minder fra fortiden, og flere og flere brikker begynder så småt at falde på plads. Jeg ved ikke, om det er mit nye navns nye energier, som går ind og påvirker, at jeg føler mig gladere, eller om jeg bare er gladere nu. Men jeg kan fortælle, at jeg er ovenud tilfreds og så stolt af mit nye navn.«

Her kan du læse hele blogindlægget fra Natascha Linea – eller Princess Natascha – hvor du blandt andet kan læse, hvorfor hun har droppet navnet Bach.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

LÆS OGSÅ: Nadia Shila går i Natascha Lineas fodspor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.