Vi nærmer os de afgørende danse i denne omgang af 'Vild med dans' på TV2.

Fire par er tilbage, men hvem ender med at stå med trofæet til sidst?

Danske Spil har lagt deres odds frem på, hvem de ser som favoritter til at vinde, og hvem der er favoritter til at ryge ud i fredagens program.

Aftenens program bliver uden cykellegenden Rolf Sørensen og tv-værtinden Signe Lindkvist, der henholdsvis trak sig og blev stemt ud af showet i sidste uge.

Rolf Sørensen måtte i sidste uge trække sig fra Vild med Dans (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau Scanpix 2018) Vis mere

Det betyder, at der er fire par tilbage, der kæmper om at blive årets vindere af det populære tv-program, der kører på 15. sæson.

Ifølge Danske Spil ændrer showet karakter fra i aften.

»'Vild med dans' er som udgangspunkt et popularitetsshow. Men vi har også i de 15 sæsoner, vi har sat odds på det, set, at på et tidspunkt, når vi nærmer os finalen, så skifter showet lidt karakter og bliver et egentligt danseshow,« siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil, i en pressemeddelelse.

På den baggrund har Danske Spil fundet frem til deres favorit til at vinde årets program.

Molly Egelind er favorit til årets Vild med Dans. Lucy Love er favorit til at ryge ud i aftenens program (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau Scanpix 2018) Vis mere

»Molly Egelind har faktisk været vores favorit fra dag et, og hun har danset på et højt niveau alle ugerne igennem,« siger Peter Emmike Rasmussen og uddyber:

»Undervejs har Simon Stenspil været vores største udfordrer til Molly, men dansemæssigt holder han ikke helt samme høje og stabile niveau, som Molly Egelind gør.«

Til gengæld er det en anden kvinde, der er favorit til at sige farvel efter fredagens danse.

»Lucy Love har været i tre omdanse indtil videre, samtidig med hun er den af de tilbageværende deltagere, der gennemsnitligt scorer lavest fra dommerne, så derfor giver vi odds 1,55 på, at Lucy Love må forlade programmet efter fredagens show,« siger den Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil.

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen blev i sidste uge stemt ud af Vild med Dans og Lucy Love og Michael Olesen gik videre til denne uges show (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau Scanpix 2018) Vis mere