Nygifte George Clooney har sammen med hustruen Amal Alamuddin købt et georgiansk palæ til 105 mio. kr.

Millionerne brænder i lommen på den 53-årige amerikanske filmstjerne og hjerteknuser. Da han for et par uger siden sagde ja til sin 36-årige britisk-libanesiske kærlighed ved et fire dage langt bryllup i Venedig, løb regningen ifølge Expressen.se op i omkring 28 mio. kr. Nu har parret købt en luksusvilla til 105 mio. kr. i landsbyen Sonning Eye, der ligger ved Themsen vest for London i det centrale England.

TOPSHOTS-ITALY-US-BRITAIN-PEOPLE-WEDDING-CLOONEY ankomst

Villaen, der blandt andet har dampbad, fitnessrum, bibliotek og eget bådhus, ligger bare et stenkast fra en 500 år gammel pub, som parret glæder sig til at besøge.

Området er kendt for at have mange rige beboere, herunder finansfolk og arabiske sheiker. En beboer mener, at i hvert fald halvdelen af befolkningen i den stille landsby vil tage rigtig godt i mod George Clooney.

- Jeg er sikker på, at kvinderne og pigerne i Sonning vil byde ham velkommen med åbne arme, siger David Costard til The Times.

Clooney ejer i forvejen en række ejendomme - herunder et palæ ved Comosøen i Italien og et hus i Los Cabos, Mexico, hvor han blandt andet har Cindy Crawford som nabo, skriver femalefirst.co.uk.