I al hemmelighed mødtes USA’s tidligere førstedame Michelle Obama og hertuginden af Sussex, Meghan Markle, mandag aften.

En ven af hertuginden afslørede ifølge avisen Evening Standard, at Meghan Markle ‘havde en lang, privat samtale med Michelle’.

Michelle Obama var i den engelske hovedstad for at promovere sin nye bog ‘Becoming’ og talte mandag i Royal Festival Hall.

Et event, som det engelske kongehus har bekræftet, at Meghan Markle deltog i.

Efter mødet diskuterede de to kvinder - ifølge avisen - deres fælles interesse for blandt andet pigers uddannelse.

Men der blev også tid til at tale om mere private emner som graviditeter og børneopdragelse.

Meghan hertuginden af Sussex under et officielt besøg på New Zealand i oktober. Foto Tim Rooke.
Meghan hertuginden af Sussex under et officielt besøg på New Zealand i oktober. Foto Tim Rooke. Foto: POOL
Vis mere

Det engelske kongehus annoncerede i oktober måned, at prins Harry og Meghan Markle venter deres første barn i foråret 2019.

Mødet mellem de to kvinder kom i stand, efter at Michelle Obama i et interview med magasinet Good Housekeeping henvendte sig direkte til hertuginden af Susssex med gode råd om, hvordan hun kan håndtere sin nyvundne offentlige rolle.

Rollen, som Meghan Markle fik, da hun 19. maj 2018 giftede sig med prins Harry, minder Michelle Obama om sin egen rolle og de udfordringer, der fulgte med, da hun selv blev førstedame i USA.

I interviewet opfordrede Michelle Obama Meghan Markle ‘til at give sig tid og ikke haste noget igennem’.

Meghan Markle er ved at finde sig til rette i sin nye rolle som hertuginde. Her hilser hun på folket under besøget i New Zealand. Foto Dominic Lipinski.
Meghan Markle er ved at finde sig til rette i sin nye rolle som hertuginde. Her hilser hun på folket under besøget i New Zealand. Foto Dominic Lipinski. Foto: POOL
Vis mere

Efter planen skulle Michelle Obama nu på en rundtur i hele Europa for at promovere sin nye bog. Men den plan blev revurderet, da den tidligere amerikanske præsident George H.W. Bush døde i fredags.

Michelle Obama har netop aflyst foredrag i Paris og Berlin for at kunne deltage i begravelsen.