Poul Erik Skammelsen og Rasmus Tantholdt får nye job i januar.
Poul Erik Skammelsen og Rasmus Tantholdt får nye job i januar. Foto: Miklos Szabo og Anders Bach, TV 2

Fra slutningen af januar overtager krigskorrespondent Rasmus Tantholdt Poul Erik Skammelsens værtsjob på 'Dags Dato'

Det betyder en værtsrokade på TV2, hvor Poul Erik Skammelsen nu skal til at være vært på TV 2 NEWS' udenrigsmagasin "Ellemann|Lykketoft".

Fra fredag 25. januar vil det være Poul Erik Skammelsen, der skal holde styr på de to tidligere udenrigsministre Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft på TV 2 NEWS. Poul Erik Skammelsen har selv et stort udenrigspolitisk bagkatalog og har bl.a. været korrespondent i Prag, Moskva og Washington.

- Jeg har beskæftiget mig med verdens begivenheder hele mit journalistiske liv. Ellemann og Lykketoft giver med deres særlige indblik fra magtens korridorer og analyser et bud på, hvorfor tingene sker, og hvad de betyder. Jeg glæder mig til at være en del af den diskussion, siger Poul Erik Skammelsen.

Han fortsætter dog stadig i sin rolle som nyhedsvært på TV 2 NEWS og skal også dække specielle begivenheder som bl.a. indsættelsen af præsident Obama 21. januar.

Fra slutningen af januar er det så Rasmus Tantholdt, der skal være ny vært på 'Dags Dato'. Fremover bliver programmerne introduceret fra et sted ude i verden med relevans til emnet, og lige nu befinder Rasmus Tantholdt sig i Mexico i forbindelse med et program om narkokriminalitet.

- Efter at jeg udelukkende har jagtet nyheder rundt om i verden de seneste mange år, er det et kæmpe privilegium, at jeg nu får lov til at beskæftige mig med dokumentaren. Jeg synes også, at det klæder TV 2s hovedkanal at vise dokumentarudsendelser af denne type, og jeg er enormt glad for, at jeg kan være med til at bidrage til det, siger Rasmus Tantholdt fra Mexico til TV2.

Rasmus Tantholdt vil sideløbende fortsætte med sit korrespondent-job, oplyser TV2

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.