Det er kun få dage siden, at Marilyn Manson indgik forlig med 'Game of Thrones'-skuespilleren Emsé Bianco efter anklager om voldtægt og seksuel vold.

Nu anklager en anonym kvinde den amerikanske rocksanger for seksuelle overgreb, da hun var mindreårig i 1990erne.

Det skriver Rolling Stone, som er i besiddelse af retsdokumenterne.

I den nye retssag mod Marilyn Manson fremgår det af retsdokumenterne, at offeret hævder, at det første overgreb fandt sted, da hun mødte musikeren efter en koncert i Dallas i 1995 – og at det endda blev overværet af et hans af bandmedlemmer.

Her blev hun i følge retsdokumenterne inviteret ind i tourbussen sammen med en anden yngre kvinde, hvor Marilyn Manson, hvis borgerlige navn er Brian Warner, stillede spørgsmål til deres alder og noterede deres telefonnummer og adresse, skriver Rolling Stone.

»Den forurettede var i smerte, bange, ked af det, ydmyget og forvirret. Efter han var færdig, grinede Warner af hende. Herefter befalede Warner, at den forurettede skulle skride ud af bussen, og truede den forurettede med, at hvis hun sagde noget til nogen, ville han dræbe hende og hendes familie,« lyder det i dokumenterne.

Ifølge Rolling Stone hævder den anonyme kvinde, at hun på baggrund af overgrebet havnede i et misbrug med stoffer og alkohol.

Ud over Marilyn Manson er sangerens tidligere pladeselskab Interscope and Nothing Records blevet anført som anklaget for at have haft kendskab til overgrebene og dækket over dem, skriver mediet.

»Warner har intet kendskab til denne person og har ingen hukommelse af at have mødt hende for 28 år siden. Han var aldrig intim med hende,« skriver Howard King, advokat for Marilyn Manson, til Rolling Stone.

Det er langtfra første gang, at Marilyn Manson har været i vælten for beskyldninger om overgreb.

Siden 2020 har han været involveret i flere retssager.

En af dem, der rejste voldsomme beskyldninger mod rocksangeren, var hans eksforlovede Evan Rachel Woods, der anklagede ham for at have voldtaget hende under optagelserne til musikvideoen til hans nummer 'Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)'. Anklager, Marilyn Manson afviste.

Og i juni blev sagen afvist af politiet, meldte mediet TMZ.