Nu løfter Anne og Todd sløret for, hvad deres lille datter hedder.

‘Nybyggerne’-vinderne fra 2017, Anne Bach og Todd Edlin, kunne i september afsløre, at datteren Lily på fem skulle være storesøster, da Anne var blevet gravid og sat til at føde i marts.

I januar kunne parret desuden løfte sløret for, at det var endnu en lille pige, der var på vej, og den 13. februar meldte hun så sin ankomst – et par uger før tid.

Anne og Todd havde dengang endnu ikke besluttet, hvad den lille ny skulle hedde.

Lily ønskede, at hendes lillesøster skulle hedde Ærte, men nu afslører Anne, at det sidste skud på stammen har fået et andet navn.

'Det tog en hel måned at finde ud af, hvad hun skulle hedde, men Nora blev det, og nu kan hun slet ikke hedde andet. Nora og Lily. Så fint sammen, synes vi. Tiden flyver, og det hele går bare så godt. Hun vokser med lynets hast og er nu allerede på vej til at bruge str. 56 i tøj.'

'Til ikke babykyndige, yes, jeg fattede det heller ikke de tal, før jeg fik børn, så svarer det til, at hun nu bruger den størrelse, som de fleste babyer bruger, når de bliver født. Hun vejede 3,5 kilo til 5 ugers undersøgelsen, og de små kinder begynder at blive lidt mere runde! Så sødt,' fortæller Anne på parrets blog.

'Vi fået en drømmestart. Indtil videre har vi hverken haft problemer med amning, maven eller søvn. Det eneste, der fyldte lidt i starten, var afbøvsning, for det er på ingen måde noget, hun gør sig i, men hvis ikke, så sover hun ikke ordentligt og gylper alt op, så snart hun bliver lagt ned.'

Hun har ligeledes lidt refluks, fordi hun kom lidt tidligt, og den muskel, der holder på maden, ikke var helt funktionel endnu, men derudover har det hele været så dejligt. Lily har også taget så godt i mod sin lillesøster. Hun er så stolt og krammer og kysser hende hele tiden.'

'Jo, hun har reageret lidt på det hele, men det er overfor Todd og mig. Ikke sin søster. Og selvom det er hårdt med en femårig, som prøver grænser af til det yderste, så tænker jeg, at det er helt normalt. Så ingen alarm der,' fortsætter hun.

Se billeder af søde lille Nora nedenfor:

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk