Lise Vandborg fra 'Nybyggerne' har ikke altid haft det forhold til sin krop, som hun har i dag. Nu opfordrer hun andre til at tænke sig godt om, hvis de overvejer en operation.

Lise Vandborg, tidligere vinder af boligprogrammet ‘Nybyggerne’, fortæller i en ærlig story på Instagram om sine kropskomplekser, mens hun opfordrer folk, der overvejer en operation, til at tænke sig ekstra godt om.

»Kære alle jer med en krop. Please arbejd med jeres hjerne, før I springer ud i alle mulige operationer,« indleder Lise sin story, der viser et billede af hende i profil kun iført trusser.

»Jeg siger ikke, der er noget, der er forkert, men pas på med ikke at lade jer påvirke af influencers, der får lavet det ene og det andet. Det er din krop. Og uanset hvordan du ser ud, er der rigtig meget at gøre mentalt, inden man skrider til drastisk, kosmetisk ændring. Der er heller ingen garanti for, at din hjerne vil ændre sit syn på dig på den måde,« uddyber Lise.

Taler af erfaring

Som teenager kæmpede Lise med sin egen selvopfattelse, og derfor ved hun også, hvordan det kan føles at have lyst til at lave markant om på sig selv:

»Jeg taler af erfaring, og jeg ved, at det virker at gå all in på en ændring af mentalitet og tankegang,« forklarer Lise og fortsætter:

»Jeg er så glad for, at jeg nåede at stoppe op, da det var værst. Og jeg er glad for, at jeg ikke er teenager i dag.«

Til en følger uddyber Lise, at det særligt var brysterne, den var gal med i hendes hovede:

»Jeg var så trist og ked af det, fordi jeg ikke have bryster. Det var invaliderende for mig. Jeg viste mig ingen steder, og Michael var den første, der så mig uden trøje på. Ikke engang min familie eller mine veninder så mine bryster. Jeg troede kun, en operation ville kunne ændre det for mig. Indtil jeg valgte at arbejde ihærdigt med min opfattelse af min krop.«

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen:

Se et billede nedenfor fra Lises Instagram, hvor hun tager en status på sin krop.