For nogle har det måske set glamourøst ud. Et kæmpe palæ, en masse smukke smilende mennesker og kendisser på rad og række.

Men bag facaden gemte The Playboy Mansion på nogle hårde forhold, fortæller den tidligere playboy bunny Holly Madison. Det skriver engelske The Sun.

I første omgang udgav hun en bog i 2015, som afslørede, hvordan orgier og stoffer var dagligdag, når man boede hos Hugh Hefner. En bog, der nu skal laves til en tv-serie.

Dengang afslørede Madison, at sex var forventet af Playboy-kaninerne. Livet i huset var så ødelæggende for Holly Madison, at hun begyndte at lege med tanken om at drukne sig selv.

Hugh Hefner grundlage Playboy-magasinet. Her ses han med sin tidligere kæreste Barbie og Holly Madison.
Hugh Hefner grundlage Playboy-magasinet. Her ses han med sin tidligere kæreste Barbie og Holly Madison. Foto: ROBERT GALBRAITH
Vis mere

I over et år kom den dengang 20-årige Madison til fester i huset, inden hun blev en af Hugh Hefners kærester.

I første omgang troede hun ikke, at det krævede, at man skulle have sex med den aldrende millionær, Hugh Hefner.

Der tog hun dog fejl. Allerførste gang hun skulle have samleje med Hefner, blev hun tilbudt stoffer. Noget, hun takkede nej til.

Senere blev det dog en ting, når man skulle medvirke i sexakten. Hun fortæller, at der var orgier i huset hver onsdag og fredag.

Holly Madison på den røde løber i 2007, hvor hun stadig dannede par med Hefner. Der var i 70erne på det tidspunkt.
Holly Madison på den røde løber i 2007, hvor hun stadig dannede par med Hefner. Der var i 70erne på det tidspunkt. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Det var dog ikke kun sex, som var krævet af Hugh Hefners tidligere toppige. Der var regler om, at hun senest måtte være ude klokken ni om aftenen.

Holly Madison blev også nægtet at arbejde uden for huset, og til sidst blev det for meget for hende.

»At drukne mig selv virkede til at være en logisk vej at slippe for det latterlige liv, jeg levede,« har hun tidligere fortalt.

»Jeg kunne bare ikke klare det mere.«

Hefner kritiserede Holly Madisons ydre, manipulerede og kontrollerede hende, mens hun boede i The Playboy Mansion, fortæller hun i sin biografi 'Down the Rabbit Hole'. En bog, der nu bliver til en serie.

Den tidligere playboy kanin, der i dag er 41 år gammel, var sammen med Hugh Hefner fra 2001 til 2008. Hun blev senere gift med manden, Pasquale Rotella, med hvem hun fik en datter og en søn.

Parret blev dog skilt i 2019.