Det tyder på, at en ny trend er under opsejling på det sociale medie TikTok.

Her er flere store Hollywood-stjerner den seneste tid blevet hængt ud af brugere, som de tidligere har matchet med på diverse datingapps.

I sidste uge gik en video af Ben Affleck for eksempel viralt.

I videoen påstår en kvinde ved navn Nivine Jay, at hun matchede med den 48-årige skuespiller på datingappen 'Raya', men at hun slettede ham igen.

Det stoppede angiveligt ikke Ben Affleck, som efterfølgende fandt Nivine Jay på Instagram og sendte hende en besked.

'Nivine, hvorfor unmatchede du mig? Det er jo mig,' siger den selvtillidsfulde Ben Affleck i videoen, som kan ses herunder:

Ben Affleck er som nævnt ikke den eneste kendis, der i den seneste tid er blevet hængt ud på TikTok efter et mislykket scoreforsøg.

Senest har 'Venner'-stjernen Matthew Perry været ude for noget lignende – og den historie er potentielt noget mere alvorlig.

For brugeren, der har delt videoen, påstår nemlig over for Page Six, at hun delte den, fordi hun mener, at den i dag 51-årige skuespiller forsøgte at udnytte hende, da han lagde an på hende, da hun kun var 19 år gammel.

'En masse mennesker har kaldt mig ond og tarvelig, fordi jeg har delt videoen, og det er jeg blevet ked af, men samtidig føler jeg, at en masse af disse Hollywood-mænd forsøger at kontakte unge piger, og det er noget, der skal fokus på,' siger den nu 20-årige kvinde ved navn Kate Haralson til det amerikanske medie.

Kate Haralson har slettet videoen i kølvandet på den massive opmærksom omkring den, men ifølge en række amerikanske medier viste den en FaceTime-samtale mellem hende og Matthew Perry, efter de to havde matchet på en datingapp.

Hverken Ben Affleck eller Matthew Perry har i skrivende stund kommenteret offentliggørelsen af deres scoreforsøg.