Lyt til artiklen

Forholdet mellem Brad Pitt og Angelina Jolie har været noget turbulent.

Senest har nye detaljer om en skæbnesvanger flyvetur mellem de to vakt opsigt. En flyvetur, der menes at være en af årsagerne til, at parret annoncerede deres skilsmisse i 2016.

Men nu er en ny hemmelighed på vej ud af skabet, skriver Dagbladet. Det afslører Jann Wenner, en af stifterne bag magasinet Rolling Stone, i sin nye biografi 'Like a Rolling Stone'.

For tilbage i 2005 skulle en fotograf fra magasinet US Weekly angivelig have modtaget et tip om, at Angelina Jolie befandt sig på et hotel på den afrikanske kyst med Brad Pitt.

Brad Pitt og Jennifer Aniston.
Brad Pitt og Jennifer Aniston. Foto: ERIC GAILLARD
Vis mere

På det tidspunkt var han og Jennifer Aniston gået fra hinanden, men de var stadig officielt gift. Fotografen fik ydermere konkrete tip om, hvornår skuespillerparret gik deres daglige ture, samt hvor de kunne blive hemmeligt fotograferet.

Ikke lang tid efter var paparazziene mødt op, og den ene overskrift efter den anden var plastret til i alle tabloidaviser og magasiner verden over.

»Vi havde et verdensomspændende scoop, Brangelinas debut,« lød det fra Wenner.

Men et endnu større scoop afslører han nu i bogen, hvor han skriver, at det var selveste Angelina Jolie, der var tipperen.

Billederne af de to kom i kølvandet på de rygter, der havde spredt sig i Hollywood, hvor de havde spillet et ægtepar i actionfilmen 'Mr. og Mrs. Smith'. Og der blev i den forbindelse spekuleret i, om de var faldet for hinanden.

Et par måneder efter offentliggørelsen af ​​de første billeder af 'Brangelina' blev skilsmissen mellem Pitt og Aniston gennemført og Brad Pitt fandt sammen med Angelina Jolie.

Men kærligheden varede ikke ved. For i 2016 bekræftede parret, at de skulle skilles.

Eksparret har sammen seks børn.