”Vi ser ikke hinanden, og vi er ikke venner.”

Så kort og kontant svarer Amalie Szigethy, da hun bliver spurgt til forholdet til vennen Mikkel Skelskov.

Hun omtaler ham bevidst som ’sin ven’. For kærester har de aldrig været, fortæller realitystjernen til BT og erkender, at det strider imod de oplysninger, hun tidligere har givet offentligheden. Men det var helt bevidst.

I januar afslørede Amalie Szigethy sin graviditet over for Se & Hør:

»Mikkel og jeg har kendt hinanden i fire år, hvor vi var bedste venner. Så blev vi kærester sidste år, og Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby,” fortalte hun til ugebladet.

Samme måned stod faderen frem:

»Ja, det var planlagt. Vi har været sammen i lidt over et år. Vi kom i de samme kredse og har kendt hinanden i fem år, før det udviklede sig til mere,« sagde han til BT.

I marts fortalte parret, at de ikke længere var kærester. Og i samme måned fortalte Amalie Szigethy, at han faktisk aldrig havde været en del af hendes privatliv.

Forvirringen var total, men nu taler realitystjernen endelig ud. Og hun erkender, at det har været lidt underligt med de modstridende oplysninger. Men hun håbede, at det kunne give lidt ro omkring graviditeten.

»Vi aftalte at sige, at vi var kærester. Det lød godt i pressen. På det tidspunkt kunne jeg bare ikke overskue at få hug,« siger Amalie Szigethy.

»Jeg havde ikke lyst til at høre på, at nu var jeg blevet gravid, og nu skulle jeg være alenemor og ditten og datten. Jeg prøvede bare at tage det i små hug og finde den bedst mulige måde at sige det på, så det føltes rigtigt. Det skulle ikke blive en sørgelig historie. Jeg synes slet ikke, det er sørgeligt. Jeg synes til gengæld, det er en meget stor begivenhed, og jeg er meget lykkelig,« stråler den vordende mor i forbindelse med et pressemøde på reportageserien ’Amalies Baby’, som kan ses på TV3 torsdag kl. 20.

Foto: Nils Meilvang
Vis mere

»På det tidspunkt håbede man da også, at man kunne få det til at fungere. Men det gik bare ikke, og det vidste Mikkel også godt. Det fandt vi ret tidligt ud af. I programmet (’Amalies Baby’ på TV3, red.) kommer man til at se, at vi kigger på hus sammen, men da vi flytter ind, flytter vi ikke ind sammen. Han går lige efter optagelserne. Der var en facade, i forhold til hvordan vi skulle fortælle det,« siger Amalie Szigethy.

Hun mødte Mikkel Skelskov for første gang for fem år siden. De tog på byture sammen. Havde det sjovt. Var gode venner, men aldrig mere end det. En dag tog de på ferie til Los Angeles sammen. Stadig blot som venner. Men så blev Amalie gravid.

»Vi har aldrig været kærester. Vi prøvede at give det en chance, og hvis Mikkel kan bevise, at han kan være en faderfigur i min datters liv, så skal han da være så hjertelig velkommen. Men indtil videre har han ikke bevist noget,« siger Amalie Szigethy.

Sammen med Mikkel Skelskov gik hun hos en parterapeut, som man kan se i et klip fra første afsnit af ’Amalies Baby’, som BT tidligere har beskrevet.

Her ser man Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov skændes foran terapeuten. Men ifølge realitystjernen brændte hverken hun eller Mikkel for terapiforløbet.

»Det var ikke vores idé, at vi skulle det. Det var til ære for programmet,« siger hun.

Der er ikke kommet en ny mand i hendes liv siden Mikkel Skelskov. Det kommer, når det kommer, fortæller hun.

Men når han en dag dukker op, så vil hun helt sikkert have flere børn.

»Jeg vil gerne have flere børn – men ikke på denne måde. Det bliver først, når jeg har fundet manden i mit liv,« siger Amalie Szigethy.