Det ramte Sverige som en stormvind, da den dybt religiøse sangerinde Carola i sidste måned afslørede, at hun som ung havde en affære med en kvinde. Nu står kvinden, som også er et kendt navn i Sverige, så frem.

Det var i den svenske pendant til 'Toppen af poppen', 'Så mycket bättre', at Carola løftede sløret for hendes samvær med en kvinde tilbage i 1980erne.

»Det var en intim ... Vi kom dertil, hvor vi var fysiske sammen«, sagde Carola i forbindelse med programmet til Expressen.

Nu viser det sig, at kvinden, Carola talte om, er den tidligere tv- og radiovært og nuværende agent, Anna Wennerholm. Det bekræfter Anna Wennerholm selv over for Expressen, efter et svensk ugeblad havde skrevet historien.

»Det stemmer, at det var mig. Det er ikke løgn. Men vi var ikke sammen. Vi havde en romance,« siger hun.

Carola blev for alvor et populært navn - også herhjemme - da hun vandt Det internationale Melodi Grand Prix for Sverige i 1991 med 'Fångad av en stormvind'.
Carola blev for alvor et populært navn - også herhjemme - da hun vandt Det internationale Melodi Grand Prix for Sverige i 1991 med 'Fångad av en stormvind'. Foto: Ukendt
Vis mere


De to kvinder begyndte som venner, men i løbet af deres teenageår udviklede venskabet sig en overgang til en kort flirt.

»Vi kunne rigtig godt lide hinanden og var hinandens bedste venner. Når man er ung, kan man synes, den slags er lidt spændende, men vi var aldrig sammen, og det var kun en ganske kort relation,« siger Anna Wennerholm.

Dagen inden, Carola fortalte sin historie i 'Så mycket bättre', lagde Anna Wennerholm da også et billede op på Facebook af de to, som stadig er venner, hvortil hun skrev.

»Så stolt af dig.«

Expressen har været i kontakt med Carolas presseagent, der ikke ønsker at kommentere yderligere på sagen.

»Det, der er fortælle, er allerede blevet fortalt i programmet,« siger hun.

Carola offentliggjorde i øvrigt for nylig, at hun nu danner par med den svenske musiker Jimmy Källqvist.