»Det er lidt mærkeligt.«

Sådan beskriver den 24-årige norske kvinde Emma Krokdal aldersforskellen mellem hende og den 38 år ældre svenske Hollywoodstjerne, Dolph Lundgren.

Det var Aftonbladet, der mandag kunne afsløre, at den 62-årige skuespiller havde kastet kærligheden på den noget yngre skandinav. En afsløring, som Emma Krokdal kort bekræftede og fortalte, at parret mødte hinanden for fem måneder siden i et træningscenter i West Hollywood, LA.

Nu har VG dog fået flere ord ud af den unge skønhed, der arbejder i førnævnte træningscenter.

Hun fortæller, at flirten mellem de to begyndte, da Dolph Lundgren spurgte hende, om der var plads til, at han kunne bokse. Efterfølgende begyndte de to at træne sammen.

Emma Krokdal vidste på daværende tidspunkt ikke, at hun flirtede med en vaskeægte filmstjerne, da hun aldrig har set hans film.

Overfor VG fortæller hun, at hun bestemt ikke er bekymret over den store aldersforskel, som har fået massiv omtale, siden forholdet blev kendt af offentligheden.

»Det er lidt mærkeligt for os faktisk. Vi mødtes og kom godt overens. Det er i teorien mærkeligt (at han er ældre, red.), men vi tænker ikke så meget over det, når vi er sammen. Vi kan begge lide at træne og har en sund livsstil, og Dolph er vældig ung af sin alder,« siger hun og fortsætter:

Svenske Dolph Lundgren slog igennem som skuespiller med rollen som russiske Ivan Drago i filmen 'Rocky IV' fra 1985.
Svenske Dolph Lundgren slog igennem som skuespiller med rollen som russiske Ivan Drago i filmen 'Rocky IV' fra 1985. Foto: HENRY NICHOLLS
Vis mere

»Vi ved godt, at folk kommer til at reagere (på aldersforskellen, red.), men så længe vores familie og venner synes, at det er okay, er det nok for os.«

Emma Krokdal fortæller endvidere, at parret netop har deltaget i en film- og musikfestival i Den Dominikanske Republik, hvor de poserede sammen på den røde løber.

De har planer om en fælles ferie til deres respektive hjemlande, Sverige og Norge, til foråret.

Dolph Lundgren har været gift to gange. Fra 1991 til 1992 var han gift med Peri Moom, mens han fra 1994 til 2011 var gift med Anette Qviberg, som han har to døtre med. Døtre, der er henholdsvis 18 og 23 år.