Den kendte kulisse i "Spise med Price" er så godt som solgt, fortæller Adam Price til bt.dk.

- Jeg regner med, at handlen kommer i hus i allernærmeste fremtid, siger Adam Price til bt.dk, der mødte den kendte madvært og dennes bror til TV Festivalen i sidste uge.

- Jeg glæder mig meget til, at der kommer styr på det, og det tyder alt på, at der gør nu, lyder det fra Adam Price, der er den formelle ejer af det nordvestsjællandske sommerhus, der har dannet kulisse i brødrenes overraskende populære "Spise med Price"-programmer, der før sidste sæson flyttede fra DR2 til DR1.

Programmerne har nu i snit 719.000 seere, og sommerhuset har dannet ramme om optagelserne i alle afsnit.

Adam Price kommer imidlertid ikke til at tjene på sit sommerhussalg. Som bt.dk kunne berette i juni måned solgte ejendomsmægler Poul Erik Sandberg fra Nybolig i Nykøbing Sjælland huset til Adam Price for 3 år siden for 3,5 mio. Siden har Adam Price sat huset i stand for 1,6 mio., og det er i dag til salg for 4.150.000.

Adam Price jokede ellers til TV Festivalen med, at "programmerne har fået sommerhuset til at stige meget i værdi." Men tv-personligheden selv afkræftede snakken bagefter og har længe været forberedt på et pauvert salg.

- Det må jeg jo bare leve med. Jeg havde indstillet mig på at blive ramt af nedturen på boligmarkedet ligesom så mange andre, sagde Adam Price dengang.