Ord og udtryk som 'bolleveninde', 'luder', 'fingeren i skeden', 'payback bitch' er blevet for meget for TV 3. Derfor har de valgt at lukke den officielle facebook profil for tv-programmet 'Amalies verden'.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Næsten 25.000 venner af tv-programmet 'Amalies verden' må finde et andet sted at forholde sig til påskens helt store drama: Amalie & Peter - kærlighed, had, vold, retssag og skilsmisse i et ægteskab, der alligevel ikke eksisterede.

- Der var så mange beskyldninger og grove indlæg mod både den ene og den anden involverede i 'Amalies verden', at vi har valgt at lukke den officielle profil for programmet. Det var simpelthen blevet for groft til, at vi kan lægge navn til, siger TV3's pressechef Søren Hedmann til bt.dk.

Bt


- I øvrigt er det snart tre uger siden, programmet stoppede på TV3. Selvom man i øvrigt stadig kan se det på vores site, siger han videre.

Hedmann afviser spekulationer på bl.a. facebook om, at sagen mellem Amalie og Peter har ødelagt tv-stationens planer og aftaler med det 19-årige tv-fænomen.

Amalie på IN


- Det kan jeg pure afvise. Det har aldrig været meningen, at der skulle laves en tredie omgang af 'Amalies verden'. Jeg kan ikke sige noget i øvrigt om vores planer med Amalie, siger Søren Hedmann.Amalie Szigehty er selv begyndt at slette venner, der sviner hende til på hendes egen, private facebook profil.

Se også videoindslag med Amalie herunder: