Der gik kun en måned, før Casper Christensen og Iben Hjejle kom af med deres villa i nordsjællandske Værløse.

Mette Lykken Bolig, der stod for salget af boligen, bekræfter over for boligsiden Boliga, at villaen nu er solgt. Fredag blev boligannoncen trukket tilbage, men

Mægleren ønsker dog ikke at oplyse salgsprisen.

Kendis-parret nåede at bo knap tre år i det 195 kvadratmeter store hus, som de købte i april 2008 for 4,9 millioner kroner efter at have fået pruttet sælgerne en halv million ned i pris.

Muligt nedslag

Spørgsmålet er, om de selv er gået på kompromis for at få køberen til at slå til.

Casper og Iben forlangte 5,2 millioner kroner for boligen, da den kom på markedet i begyndelsen af februar, men den gennemsnitlige rabat ved en bolighandel i Furesø Kommune, hvor huset ligger, er på seks procent.

Holder statistikken stik, har parret fået præcis det samme beløb, som de selv betalte.

Casper og Iben kom i denne uge i mediernes søgelys, da Casper i et interview med ugebladet Se & Hør fortalte, at han og Iben skulle skilles - eller nærmere bare flytte for hinanden i en periode.

have betydet, at flere potentielle købere har været i spil, hvilket som regel er med til at drive prisen op.

Udsigt over trætoppe

Villaens nye ejere kan se frem til en minimalistisk arkitekttegnet bolig med flere forskudte plan, lyst gæstebadeværelse og tre børneværelser, mens opholdsstuen kan byde på en åben pejs og store vinduer ud mod terrassen.

Fra køkken/alrummet er der udsigt over trætoppene ved Farum Sø.

Hurtig mægler

At det lige netop er Mette Lykken Bolig, der får skudt boligen hurtigt af, er ikke overraskende.

Boliga undersøgte i december salgstiderne blandt hovedstadens mæglere, og her lå Mette Lykken Bolig i spidsen med en gennemsnitlig salgstid på 82 dage mod 251 dage hos den langsommeste mægler.

Se den gamle salgsopstilling her