Lyt til artiklen

Anders Agger river teltpælene op og rykker fra den jyske vestkyst til den østlige.

Inden måneden er omme, har den 57-årige tv-vært og kæresten, Lissa, nemlig videregivet nøglerne til det mangeårige hjem i Ringkøbing og skiftet adressen til deres nye ditto i Aarhus, fortæller DR-værten til Århus Stiftstidende.

Men selvom det var det rigtige at give efter for kærestens ønske om at bo i hendes hjemstavn til en forandring, så er det stadig »vemodigt«.

»Jeg har boet i det her hus siden 1998, og der er kommet tre børn ud af kælderen dernede. Jeg har elsket det hus, så jeg synes, det er svært. Jeg synes også, det er svært, at vi har mine forældre og min storebror og hans familie i Skjern,« lyder det fra tv-værten i lokalmediet.

Anders Agger ved vestkysten nær sin hjemstavn Ringkøbing. Nu rykker han halvanden time tværs over til den jyske østkyst i Aarhus.
Anders Agger ved vestkysten nær sin hjemstavn Ringkøbing. Nu rykker han halvanden time tværs over til den jyske østkyst i Aarhus. Foto: Mingo Nørager
Vis mere

Anders Agger og kæresten, Lissa, har sammen den 31-årige søn Rasmus Agger.

Derudover har Lissa datteren Line på 42 år og sønnen Thomas på 39 år fra et tidligere forhold, ligesom det er blevet til fire børnebørn i den sammenbragte familie.

Ifølge Boliga er Anders Aggers røde parcelhus i Ringkøbing gået for 3,1 millioner kroner.

Til den pris kan de nye ejere glæde sig til 84 kvadratmeter fordelt på tre værelser – foruden den store kælder på 79 kvadratmeter.

I Aarhus bliver kvadratmeterne dog flere for tv-værten, stenene i stedet gule og naboen fodboldklubben AGFs træningsanlæg.

Med en kvart million i nedslag har Anders Agger købt de 145 kvadratmeter fordelt på fire værelser i den aarhusianske bydel Højbjerg – og han får igen en stor kælder på 115 kvadratmeter for de i alt 5,7 millioner kroner.