Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Efter seks uger med vidneudsagn, der blandt andet har indeholdt vilde beskyldninger om tæsk fra begge parter, afføring på lagner og en afskåret finger, er juryen nu klar med en afgørelse i sagen mellem  Amber Heard og Johnny Depp.

Klokken 21 vil det stå klart, hvem af de to skuespillere, der vinder den milliondyre retssag, når afgørelsen ifølge Independent vil blive læst op i retten.

Dermed er seks uger retssag og ultimativt 12 timers votering slut i en betændt sag, der har været både dramatisk og særdeles omdiskuteret.

Ifølge Deadline vil Johnny Depp ikke være til stede, når dommen afsiges, da han er i England for at arbejde. Her vil han følge afgørelsen online, lyder det.

Til det udtaler en talsmand for ekskonen Amber Heard:

»Din tilstedeværelse viser, hvor dine prioriteter ligger. Johnny Depp spiller guitar i England, mens Amber Heard venter på en afgørelse i Virginia. Depp tager sin fnisen og manglende seriøsitet med på turné,« lyder det med henvisning til, at Johnny Depp – der har har vakt opsigt ved ofte at grine og vende øjne i retten – for nylig overraskede med en gæsteoptræden til en Jeff Beck-koncert.

Amber Heard og Johnny Depp blev gift i 2015, men gik fra hinanden allerede året efter.

I 2018 udgav Amber Heard så en klumme i Washington Post med påstande om hustruvold, alkoholisme og stofmisbrug.

Selvom hun ikke nævnte eksmanden ved navn valgte britiske The Sun alligevel at kalde ham 'hustrumishandler' på forsiden – noget, der fik Johnny Depp til at anlægge en injuriesag mod mediet, som endte med at vinde sagen i 2020.

Denne gang var turen kommet til Amber Heard, som Johnny Depp har sagsøgt for injurier grundet klummen. Han krævede en erstatning på intet mindre end 50 millioner dollar, hvilket svarer til omtrent 375 millioner kroner.

Amber Heard valgte dog at modsagsøge eksmanden – ligeledes for injurier – for det dobbelte. Hun ønskede nemlig 100 millioner dollar, svarende til cirka 750 millioner danske kroner.

Opdateres...

Andre læser også