Mandag tog familie og venner afsked med komikeren Jan Monrad i Portalen i Greve, hvor bisættelsen fandt sted.

Ceremonien blev holdt med Jan Monrads enke og fem voksne børn.

Efter ceremonien blev kisten båret ud til musik spillet af Mik Schack. De mange gæster ved bisættelsen klappede taktfast, mens kisten blev båret ud og placeret i rustvognen.

»Selvom Jan Monrad døde pludseligt, har der ikke været en deprimerende stemning. Hele ceremonien er blevet holdt i Jan Monrads humoristiske og livsglade ånd,« siger BTs reporter, der har fået lov til at overvære bisættelsen.

Jan Monrad bisættes. Portalen i Greve.
Jan Monrad bisættes. Portalen i Greve. Foto: Nikolai Linares
Vis mere

En lang række kendte personer fra tv- og underholdningsbranchen var til stede ved bisættelsen. Blandt andre Keld Heick, Amin Jensen og Anders Matthesen.

Hans professionelle partner og ven siden gymnasietiden, Søren Rislund, er vært for bisættelsen - og BTs udsendte fortæller, at et væld af venner, familiemedlemmer og kollegaer er kommet til Greve for at tage afsked med komikeren - allerede inden det officielle program begyndte klokken 13.

Jan Monrad døde fredag 20. november på grund af en blodprop i lungen, kun 64 år gammel. Blot en uge efter, at Monrad & Rislund sidst havde optrådt sammen.

Jan Monrad. Foto: Claus Bech/Scanpix 2015)
Jan Monrad. Foto: Claus Bech/Scanpix 2015) Foto: Claus Bech
Vis mere

Kort før bisættelsen mødte BT makkeren Søren Rislund. Og nyheden om Jan Monrads død har så få dage på bagen, at makkeren naturligvis fortsat er mærket:

»Det er alt, alt for tidligt. Jeg var jo rystet, da jeg fik nyheden om Jans død. Det er dårligt sivet ind endnu,« siger Søren Rislund til BT.

Efter bisættelsen er der gravøl og der er sat en pølsevogn op til at bespise de mange gæster.

Fredag aften er den 64-årige komiker Jan Monrad afgået ved døden. Det bekræfter hans hustru over for Ekstra Bladet. BV: ARKIV:Monrad & Rislund er en komikerduo bestående af Jan Monrad (tv) og Søren Rislund. (Foto: Lea Meilandt Mathiesen/Scanpix 2015)
Fredag aften er den 64-årige komiker Jan Monrad afgået ved døden. Det bekræfter hans hustru over for Ekstra Bladet. BV: ARKIV:Monrad & Rislund er en komikerduo bestående af Jan Monrad (tv) og Søren Rislund. (Foto: Lea Meilandt Mathiesen/Scanpix 2015) Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Vis mere